19 квітня 2024 ОФІЦІЙНИЙ ВЕБ-САЙТ

АРХІВ НОВИН

« Жовтень 2022 »
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            

Головна>Новини>Офіційний сайт Камінь-Каширської райдержадміністрації - Новини
Офіційний сайт Камінь-Каширської райдержадміністрації - Новини

У районі триває жалоба.

4 липня 2022-го війна забрала життя ще одного краянина, жителя міста Каменя-Каширського – Святослава Троцюка.

Про це стало відомо за результатами засідання Ради оборони області, яке відбулось сьогодні, 25 жовтня 2022 року, під керівництвом начальника обласної військової адміністрації Юрія Погуляйка.

На Волині спостерігається перевантаження електромереж, саме тому введені графіки обмежень використання електроенергії (аварійні відключення). Зокрема, найскладніша ситуація в адміністративному центрі області.

Нагрудним знаком «За зразкову службу» посмертно нагороджений військовослужбовець Дмитро Волошенюк, якого пов'язували родинні зв'язки із селом Нуйно. Нині ж тут перебувають його мама та сестра. Рідні загиблого й отримали державну нагороду.

Почесну та водночас болючу місію виконали начальниця районної військової адміністрації Ольга Ващук спільно з військовим комісаром Камінь-Каширського районного територіального центру комплектації та соціальної підтримки Сергієм Гладуном.

На жаль, війна продовжує свою брудну справу – забирає найдорожче.

Стало відомо про загибель ще одного краянина, жителя смт Любешів – Володимира Остапчука. Старший солдат поліг за Україну 21 жовтня в результаті ворожого обстрілу під час виконання бойового завдання на території Харківської області.

Начальниця районної військової адміністрації Ольга Ващук висловила вдячність військовим капеланам за їхню духовну підтримку Збройних сил та України. Відповідне звернення очільниця краю опублікувала на своїй офіційній сторінці в соціальній мережі "Фейсбук".

Міністерство розвитку громад та територій України продовжує комунікаційну кампанію «Готуймося!», спрямовану на спонукання громадян активно індивідуально готуватися до опалювального сезону.

Для громадян одним із важливих заходів підготовки є побутова термомодернізація квартир та індивідуальних будинків. Такі заходи зменшать втрати теплової енергії та створять оптимальний мікроклімат в оселях.

Відповідне розпорядження підписала начальниця районної військової адміністрації Ольга Ващук.

Згідно з документом керівникам підприємств, установ та організацій району, виконкомам міської, селищних і сільських рад рекомендовано розпочати опалювальний сезон 24 жовтня 2022 року.

Звернення начальниці районної військової адміністрації Ольги Ващук

24 лютого в Кремлі про це й подумати не могли, хоча варто було. Але зараз, 24 жовтня, немає вже такого російського посадовця й пропагандиста, який не розумів би, куди все це для них рухається. Вони давно почали згадувати 1917 рік. Відчуття провалу у Росії дедалі сильніше.

Розробка: Відділ інформаційних технологій
апарату Волинської облдержадміністрації
Інформаційне наповнення:
Камінь-Каширська районна державна адміністрація
Усі права на матеріали, розміщені на цьому сайті, належать Камінь-Каширській райдержадміністрації.
Адреса: 44500, м. Камінь-Каширський, вул. Воля, 2, т/ф. 50486, т. 23332, E-mail: info@kamadm.gov.ua
© 2014 kamadmin.gov.ua