18 квітня 2024 ОФІЦІЙНИЙ ВЕБ-САЙТ

АРХІВ НОВИН

« Жовтень 2022 »
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            

Головна>Центр зайнятості інформує>Фільтрувати матеріали за датою: Четвер, 20 жовтня 2022
Фільтрувати матеріали за датою: Четвер, 20 жовтня 2022

Покажемо ворогу нашу єдність! Вісім місяців ми протистоїмо російському окупанту – повертаємо території, волонтеримо, донатимо, працюємо та навчаємося.

Сьогодні перед нами новий виклик та, впевнений, що разом ми обов’язково впораємося. Тож нагадую, що з 7.00 до 23.00 години вимикаємо з розеток усе зайве.

У регіонах почали прогнозовані відключення світла. Таке рішення є вимушеним і тимчасовим кроком, але дуже вагомим для всієї енергосистеми.

Начальниця районної військової адміністрації Ольга Ващук провела нараду з трудовими колективами головної адмінбудівлі краю щодо обмеження споживання енергоносіїв як на робочих місцях, так і в домогосподарствах.

Рятувальники разом із представниками цивільного захисту населення Волині провели навчання з евакуації населення у разі виникнення надзвичайної ситуації радіаційного або ядерного характеру. Планові тренування відбулися на території Маневицької громади.

Нещодавно Міністерство охорони здоров’я запустило на своєму сайті розділ «Портал вакансій медичних працівників». Він покликаний допомогти кожному медику, який потребує роботи, знайти вакансію, що йому підходить. Ознайомитися з пропозиціями, що розміщені на порталі, можна за посиланням https://work.moz.gov.ua

Від початку роботи на порталі подано понад 500 вакансій до закладів охорони здоров’я по всій Україні.

Сьогодні, 20 жовтня 2022 року, начальник Волинської ОВА Юрій Погуляйко спільно з енергетиками та очільниками РВА провів засідання Ради оборони області. Першочергове питання – енергетична ситуація на Волині.

За результатами засідання, для забезпечення стабільного електропостачання в області, волинянам рекомендують самостійно зменшити використання електроприладів впродовж дня.

Відеоселекторну оперативну нараду скликала сьогодні, 20 жовтня 2022 року, начальниця районної військової адміністрації Ольга Ващук. У нараді взяли участь керівники територіальних громад та енергетичної галузі.

Основне питання, яке обговорили, – безпека енергопостачання на теренах району, а також проходження опалювального сезону.

Звернення начальниці районної військової адміністрації Ольги Ващук

Росія півроку цуралася навіть слова «війна», карала за нього своїх же людей кримінальними справами, а тепер сама ж оголошує воєнний стан на окупованій території.

Розробка: Відділ інформаційних технологій
апарату Волинської облдержадміністрації
Інформаційне наповнення:
Камінь-Каширська районна державна адміністрація
Усі права на матеріали, розміщені на цьому сайті, належать Камінь-Каширській райдержадміністрації.
Адреса: 44500, м. Камінь-Каширський, вул. Воля, 2, т/ф. 50486, т. 23332, E-mail: info@kamadm.gov.ua
© 2014 kamadmin.gov.ua