25 квітня 2024 ОФІЦІЙНИЙ ВЕБ-САЙТ

АРХІВ НОВИН

« Квітень 2024 »
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Головна>Центр зайнятості інформує>Відкриття навчально - практичного центру
Середа, 28 листопада 2018 16:21

Відкриття навчально - практичного центру

        27 листопада 2018 року у ДПТНЗ « Камінь – Каширському  вищому професійному училищі»  урочисто відкрито навчально-практичний центр по підготовці  робітників за професією « Електрогазозварник».

         Основною метою діяльності центру є забезпечення вдосконалення практичної підготовки учнів, слухачів закладів професійної освіти із зварювальних технологій, підвищення кваліфікації фахівців підприємств, організацій та установ Волині.

          Новостворений навчально-практичний центр здійснюватиме навчання учнів за новими технологіями електро – та газозварювання, підвищення кваліфікації педагогічних працівників інших закладів освіти, короткотермінові курси – навчання певних видів зварювальних робіт для  незайнятого населення, проведення майстер – класів для роботодавців.

В урочистих заходах з нагоди відкриття центру взяли участь голова обласної державної адміністрації  Олександр Савченко, заступник голови облдержадміністрації  Світлана Мишковець, начальник  управління  освіти, науки  та молоді облдержадміністрації Людмила Плахотна  та керівники районної гілки влади: голова райдержадміністрації Валерій Дунайчук та голова районної ради Віктор Сус.

           Розпочато урочистий захід вітальним словом голови облдержадміністрації Олександра Савченка: «В першу чергу вітаю всіх присутніх з відкриттям чудового навчально-практичного центру з підготовки кваліфікованих робітників за такою гарною професією, яка сьогодні затребувана на ринку праці. Це дійсно значуща подія для навчального закладу, яка демонструє, що ми рухаємось в правильному напрямку. Нажаль, в освіті є ще багато проблем. Впевнений, що попереду ще багато позитивних змін, і, в першу чергу, для молоді. У нас талановиті діти і висококваліфіковані фахівці,а відкриття подібного центру відкриває нові можливості для підростаючого покоління».

         Вітальне слово пролунало від  Назарія Софійчука – менеджера підприємства « Фроніос – Україна», яке є соціальним партнером училища, проводило поставки необхідного обладнання та стажування викладачів, майстрів та учнів.

  Окрім того, вітальні слова  для присутніх,  колективу та учнів училища звучали від голови районної Віктора Суса.

     В свою чергу, директор вищого професійного училища Василь Бряник  зазначив, що створення даного центру дасть змогу підняти престиж професії  « електроргазозварник» та готувати кваліфікованих робітників, які в повній мірі відповідатимуть вимогам роботодавців.

    Після завершення святкового концерту голова обласної державної адміністрації та директор вищого професійного училища урочисто перерізали червону стрічку на знак відкриття центру та оглянули майстерню із  сучасним  обладнанням. Учні ВПУ показали майстер – клас для присутніх.

Переглядів 1450
Розробка: Відділ інформаційних технологій
апарату Волинської облдержадміністрації
Інформаційне наповнення:
Камінь-Каширська районна державна адміністрація
Усі права на матеріали, розміщені на цьому сайті, належать Камінь-Каширській райдержадміністрації.
Адреса: 44500, м. Камінь-Каширський, вул. Воля, 2, т/ф. 50486, т. 23332, E-mail: info@kamadm.gov.ua
© 2014 kamadmin.gov.ua