19 квітня 2024 ОФІЦІЙНИЙ ВЕБ-САЙТ

АРХІВ НОВИН

« Квітень 2024 »
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Головна>Центр зайнятості інформує>Вибір професії-.відповідальне і складне завдання.
П'ятниця, 17 листопада 2017 14:12

Вибір професії-.відповідальне і складне завдання.

Вибір професії-.відповідальне і складне завдання. Важливо знайти своє місце в житті, займатися справою, яка подобається, відповідає здібностям, знанням, стану здоров’я. Обрана професія повинна бути затребуваною на ринку праці і давати широкі можливості для професійного розвитку та змін.

В рамках профорієнтаційного квесту «Твій вибір» відбувся захід для учнів загальноосвітніх навчальних закладів за участю профорієнтатора К-Каширського районного центру зайнятості Валентини Козік, соціального педагога міжшкільного навчально-виробничого комбінату Ірини Карпік. Профорієнтатор центру зайнятості наголосила на важливості правильного вибору професії і майбутньої трудової діяльності, адже від цього залежить добробут, гідне та щасливе життя.

       Школярі ознайомились з «барометром професій», класифікацією   та формулою правильного вибору професій «Хочу-Можу-Треба». Цікавим і пізнавальним для учнів стало проведення профорієнтаційної гри «Твої професійні рішення». Ознайомившись з умовами гри, діти активно вибирали бажану професію і спеціальність, шукати майбутній вид трудової діяльності і певні блага в залежності від визначених ними пріоритетів. Таким чином, кожен учасник намагався зрозуміти механізм взаємодії  «освіта» – «робота» – «побутові витрати» – «відпочинок» і самостійно приймати рішення. Гра «Твої професійні рішення» наблизила кожного учасника до реалій дорослого трудового життя.

По закінченню заходу були визначені переможці, які зуміли відвідати кожну локацію і пояснити свій вибір. Для надання більш конкретної та індивідуальної допомоги старшокласникам запропоновано звернутись до районного центру зайнятості.

Переглядів 976
Розробка: Відділ інформаційних технологій
апарату Волинської облдержадміністрації
Інформаційне наповнення:
Камінь-Каширська районна державна адміністрація
Усі права на матеріали, розміщені на цьому сайті, належать Камінь-Каширській райдержадміністрації.
Адреса: 44500, м. Камінь-Каширський, вул. Воля, 2, т/ф. 50486, т. 23332, E-mail: info@kamadm.gov.ua
© 2014 kamadmin.gov.ua