19 квітня 2024 ОФІЦІЙНИЙ ВЕБ-САЙТ

АРХІВ НОВИН

« Квітень 2024 »
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Головна>Центр зайнятості інформує>Співпраця з роботодавцями
Понеділок, 10 липня 2017 11:32

Співпраця з роботодавцями

Співпраця Камінь – Каширськеого  районного центру зайнятості з ДП « Камінь – Каширське лісове господарство» триває понад 15 років. Зараз підприємство, яке очолює директор Вячеслав Кузьмич, забезпечує роботою понад 200 працівників. ДП « Камінь – Каширське лісове господарство» є комплексним багатогалузевим підприємством, в якому поруч з веденням лісового господарства ведуться лісозаготівлі, комплексна переробка деревини, заготівля та також науково – обґрунтоване мисливське господарство.        Для того, аби ефективно велося лісове і мисливське господарство затрачаються кошти, які зароблені власним господарюванням. Але, незважаючи на труднощі, які виникають, колектив лісгоспу не зменшує обсягів і коштів для того, аби проводити рубки догляду, садити, доглядати і вирощувати ліс, охороняти його від пожеж і лісопорушників і проводити інші роботи необхідні для ефективного ведення лісового і мисливського господарства.  

Наше підприємство  постійно нарощує обсяги виробництва, створює нові робочі місця. В цьому є певна заслуга і  районного центру зайнятості, який допоміг  укомплектувати  понад 200   заявлених вакансій, економічно зацікавлював роботодавця у створенні додаткових робочих місць для працевлаштування безробітних, особливо неконкурентоспроможних категорій населення. Завдяки цьому, легальну роботу, гідну оплату праці, соціальні гарантії та можливість реалізувати свої здібності отримали 28 осіб, серед яких є і люди з інвалідністю.

Тільки за 5 років  співпраці майже 250 осіб взяли участь у  роботах тимчасового характеру. Таким чином підприємство залучило необхідну додаткову робочу силу до виконання окремих видів робіт, а безробітні, крім отримання заробітної плати, мали змогу знайти собі робочі місця для подальшого працевлаштування на постійній основі.

На сьогодні приємно працювати з директором Вячеславом Петровичем, досвідченим керівником, професіоналам, закоханим в свою професію і просто  гарним співрозмовником. Колектив районного центру зайнятості дякує за співпрацю і бажає мирного неба і вічно зелених лісів.

Переглядів 1436
Розробка: Відділ інформаційних технологій
апарату Волинської облдержадміністрації
Інформаційне наповнення:
Камінь-Каширська районна державна адміністрація
Усі права на матеріали, розміщені на цьому сайті, належать Камінь-Каширській райдержадміністрації.
Адреса: 44500, м. Камінь-Каширський, вул. Воля, 2, т/ф. 50486, т. 23332, E-mail: info@kamadm.gov.ua
© 2014 kamadmin.gov.ua