20 квітня 2024 ОФІЦІЙНИЙ ВЕБ-САЙТ

АРХІВ НОВИН

« Жовтень 2022 »
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            

Головна>Відомості про район >Герб та прапор>Фільтрувати матеріали за датою: П'ятниця, 14 жовтня 2022
Фільтрувати матеріали за датою: П'ятниця, 14 жовтня 2022

Війна принесла в Україну багато руйнацій, а тому всі зусилля спрямовані на процес відновлення. Дати початок чомусь новому надто важливо в цей нелегкий час. Цьогоріч саме такого змісту набула акція "Створюємо ліси разом" у рамках програми Глави держави "Зелена країна". Відтак, йдеться про екологічний фронт. 

На Камінь-Каширщині триває осіння лісокультурна кампанія. Ця благородна справа завше об'єднує навколо себе багато учасників. Тож напередодні Дня захисників і захисниць державне підприємство "Камінь-Каширське лісове господарство" організувало екозахід.

Начальниця районної військової адміністрації Ольга Ващук привітала захисників і захисниць зі святом, яке історично, з козацьких часів, ознаменоване днем вшанування українського воїнства.

Очільниця краю вручила почесні нагороди військовослужбовцям. Своєю чергою, командири батальйонів висловили щиру вдячність за спільну роботу та підтримку.

У районному центрі вшанували пам’ять захисників і захисниць, які до останнього подиху боронили Україну від ворога, відстоювали цілісність її кордонів. Зокрема, начальниця районної військової адміністрації Ольга Ващук, перший заступник міського голови Анатолій Шевчик поклали квіти до пам’ятних знаків, фотостендів і могил загиблих борців за рідну землю. До меморіального заходу долучилися також представники військових і силових структур.

Звернення начальниці районної військової адміністрації Ольги Ващук із нагоди Дня захисників і захисниць України

Маємо й потужний відгук від ПАРЄ – це перша міжнародна організація, яка визначила наявний у Росії режим як терористичний. Це політичний сигнал. Сигнал усім державам – членам Ради Європи і всім державам світу, що з цією терористичною групою, яка привласнила собі Росію й розв'язала найстрашнішу за 80 років війну у Європі, немає про що говорити.

Розробка: Відділ інформаційних технологій
апарату Волинської облдержадміністрації
Інформаційне наповнення:
Камінь-Каширська районна державна адміністрація
Усі права на матеріали, розміщені на цьому сайті, належать Камінь-Каширській райдержадміністрації.
Адреса: 44500, м. Камінь-Каширський, вул. Воля, 2, т/ф. 50486, т. 23332, E-mail: info@kamadm.gov.ua
© 2014 kamadmin.gov.ua