16 квітня 2024 ОФІЦІЙНИЙ ВЕБ-САЙТ

АРХІВ НОВИН

« Лютий 2023 »
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28          

Фільтрувати матеріали за датою: Вівторок, 28 лютого 2023

Війна забрала життя ще одного краянина. Сумна звістка огорнула Камінь-Каширську громаду. В боях за незалежність України загинув Анатолій Шевчик із села Бузаки.

Начальниця районної військової адміністрації Ольга Ващук підписала розпорядження про оголошення днів жалоби – 28 лютого, 1, 2 березня.

Уродженець села Велика Глуша Валентин Ковзолович загнув під час виконання бойового завдання 5 червня 2022 року. Воїн, як і його побратими з небесного легіону, до останнього захищав Україну від російської навали.

21 липня 2022-го Указом Президента України краянин посмертно нагороджений орденом «За мужність» ІІІ ступеня.

Обирайте серед восьми свою: «Сталевий кордон», «Лють», «Азов», «Буревій», «Кара-Даг», «Червона калина», «Рубіж» чи «Спартан».

Це штурмові бригади МВС, які звільнятимуть місто Донецьк, Луганськ та інші окуповані території разом з Кримом. Кожен обирає свою та гарантовано потрапляє до однодумців.

Усі, хто долучається отримають:

Перебуваючи у Камінь-Каширському районі з робочою поїздкою, начальник Волинської ОВА Юрій Погуляйко завітав на будівництво школи в селі Стобихівка.

Будівництво школи активно тривало до повномасштабного вторгнення росії. Так, до кінця 2021 року будівельники завершили покрівлю школи, а також встановили вікна й двері. Окрім цього, збудували котельню. Тобто, капітальне будівництво майже завершили, і якби не повномасштабне вторгнення, то школу вдалось би добудувати та запустити в роботу.

Навчання організували сьогодні, 28 лютого 2023 року, на базі районної військової адміністрації за участю керівників територіальних громад і представників трудових колективів, відповідальних за ведення військового обліку та бронювання військовозобов'язаних. До заходу долучилася начальниця РВА Ольга Ващук.

За словами, завідувача сектору мобілізаційної роботи апарату обласної військової адміністрації Олександра Петрука, проведення навчань зумовлене певними законодавчими змінами. Зокрема, Кабінет Міністрів України затвердив новий порядок і критерії бронювання військовозобов’язаних на період мобілізації та на воєнний час. Постанова набрала чинності з 31 січня 2023-го. Відтак, виникла необхідність роз’яснення та надання коментарів щодо практичного застосування законодавства.

Звернення начальниці районної військової адміністрації Ольги Ващук 

Наші льотчики разом з нашими зенітниками, разом з усіма воїнами й фахівцями наших Повітряних сил уже роблять велику роботу. Але повністю зможемо захистити небо, коли буде прибране авіаційне табу у відносинах із нашими партнерами.

Розробка: Відділ інформаційних технологій
апарату Волинської облдержадміністрації
Інформаційне наповнення:
Камінь-Каширська районна державна адміністрація
Усі права на матеріали, розміщені на цьому сайті, належать Камінь-Каширській райдержадміністрації.
Адреса: 44500, м. Камінь-Каширський, вул. Воля, 2, т/ф. 50486, т. 23332, E-mail: info@kamadm.gov.ua
© 2014 kamadmin.gov.ua