27 квітня 2024 ОФІЦІЙНИЙ ВЕБ-САЙТ

АРХІВ НОВИН

« Квітень 2024 »
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Головна>Новини>У районі організували військовий вишкіл
Середа, 03 серпня 2022 21:02

У районі організували військовий вишкіл

«Свій робочий графік найближчими днями присвячую прикордонню, адже, як завше, є питання, над якими потрібно спільно попрацювати», – анонсувала начальниця районної військової адміністрації Ольга Ващук у традиційному ранковому зверненні до краян.

Тож сьогодні, 3 серпня 2022 року, організували цілий комплекс заходів. Зокрема, під керівництвом очільниці РВА відбулася нарада з питань актуального – укріплення держрубежу, виконання мобілізаційних завдань і підтримки Збройних сил України. Разом із тим, йшлося про хід заготівлі другорядних лісових ресурсів місцевого значення. Окрім військових і силових структур, до обговорення долучилися лісівники.

Опісля – перебазування на один із підрозділів територіальної оборони. Там пройшли комплексні заняття з військової підготовки за участю представників ЗСУ, Держприкордонслужби, а також органів виконавчої влади та місцевого самоврядування району.

З-поміж усього, присутні відпрацювали майстерність стрільби з різних видів зброї, надання медичної допомоги та основи військового орієнтування, зокрема способи вивчення місцевості, використовування топографічних та інших видів карт при виконанні бойових завдань.

За словами учасників заходу, такого роду заняття дають змогу вдосконалити рівень теоретичних знань, практичної підготовки в процесі прийняття оперативних рішень в умовах воєнного стану.

Підсумовуючи, начальниця районної військової адміністрації Ольга Ващук висловила вдячність за чітку взаємодію та спільно організовану роботу.

– Ефективність таких занять досягається особливостями їх проведення. Гадаю, ми вкотре отримали очікуваний результат. Подібні заходи не перші та не останні, позаяк нинішні умови вимагають постійно підтримувати військовий вишкіл. Разом до перемоги! – резюмувала Ольга Петрівна.

У цілях безпеки – фото ілюстративне

 

Відділ інформаційної діяльності, забезпечення взаємодії з органами місцевого самоврядування та контролю райдержадміністрації 

Переглядів 728
Розробка: Відділ інформаційних технологій
апарату Волинської облдержадміністрації
Інформаційне наповнення:
Камінь-Каширська районна державна адміністрація
Усі права на матеріали, розміщені на цьому сайті, належать Камінь-Каширській райдержадміністрації.
Адреса: 44500, м. Камінь-Каширський, вул. Воля, 2, т/ф. 50486, т. 23332, E-mail: info@kamadm.gov.ua
© 2014 kamadmin.gov.ua