02 травня 2024 ОФІЦІЙНИЙ ВЕБ-САЙТ

АРХІВ НОВИН

« Травень 2024 »
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31    

Головна>Новини>Ситуація щодо російського вторгнення на ранок четвертого дня війни – брифінг радника керівника Офісу Президента Олексія Арестовича
Неділя, 27 лютого 2022 15:09

Ситуація щодо російського вторгнення на ранок четвертого дня війни – брифінг радника керівника Офісу Президента Олексія Арестовича

Радник керівника Офісу Президента Олексій Арестович розповів про ситуацію російського вторгнення станом на 11:00 27 лютого.

Коротко про те, що сказав чиновник:
Впродовж доби воєнне становище навколо України змінилася не суттєво. Противник деморалізований, вони не виконують активних наступальних дій. Зранку було лише дві спроби наступу.

8-12 автомобілів намагалися пройти глибше в місто Харків, однак окупантів оточили і наразі половину знищили.
Не вірте фейкам, нібито Харків захопили. Місцеві жителі разом із військовими боронять свою землю і вправно знищують ворона.

Щодо Києва і західних околиць столиці. Тут ворог спробував просунутися в напрямку міст Буча, Гостомель, Ірпінь, однак потрапив під потужний артилерійський ракетно-авіційний удар від Збройних сил України.

Противник дезорганізований. Невеликі його сили вдаються до спроб провести розвідку у напрямку міста Ірпінь. ЗСУ максимально контролюють ситуацію, до речі підключилися до боротьби з ворогом й місцеві жителі.

На південному фронті зараз без нових просувань противника.

Те, що російсько-урядова делегація прибула до Білорусі, як стверджують російські ЗМІ, з пропозицією ввести мирні перемовини з військової точки зору означає, що вони втратили ініціативу. І зараз вони не здатні до активних бойових дій.

Шалені втрати окупантів, спротив українського народу й ЗСУ та зірваний їхній план показують, що подальша перспектива наступальних дій в Україні – марна.

Усі зрозуміли, що потрібно звертатися до офіційних українських джерел, однак військові й спецслужби просять звернути увагу на наступне: сучасна бойова техніка і авіація не наводиться через світлові знаки на стовпах чи дорогах. Така інформаційна практика може бути спрямована на те, щоб між українцями була недовіра та підозра один до одного.
Олексій Арестович закликав припинити самостійно затримувати людей, яких ви підозрюєте. Повідомляйте одразу поліцію.

Зберігаємо спокій. Чинимо опір.

Переглядів 757
Розробка: Відділ інформаційних технологій
апарату Волинської облдержадміністрації
Інформаційне наповнення:
Камінь-Каширська районна державна адміністрація
Усі права на матеріали, розміщені на цьому сайті, належать Камінь-Каширській райдержадміністрації.
Адреса: 44500, м. Камінь-Каширський, вул. Воля, 2, т/ф. 50486, т. 23332, E-mail: info@kamadm.gov.ua
© 2014 kamadmin.gov.ua