29 квітня 2024 ОФІЦІЙНИЙ ВЕБ-САЙТ

АРХІВ НОВИН

« Квітень 2024 »
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Головна>Новини>Ситуація щодо російського вторгнення (ранок третього дня) – брифінг радника керівника Офісу Президента Михайла Подоляка
Субота, 26 лютого 2022 10:24

Ситуація щодо російського вторгнення (ранок третього дня) – брифінг радника керівника Офісу Президента Михайла Подоляка

#stoprussia

Новини з Офісу Президента України станом на 08.00 год. 26 лютого

Коротко про те, що відбувається на території України:

- Ми розуміли, що сьогоднішня ніч буде тяжкою, тому що Російська Федерація мала використати і використала усі свої ресурси та резерв для того, щоб нанести нам (максимальній кількості наших міст) максимальні ураження.

Відразу повідомляємо – цього не сталося! Збройні Сили України разом із Національною поліцією України повністю контролюють всю ситуацію і всю територію нашої держави.

- На півдні: потужні бойові дії йдуть в містах Херсон, Миколаїв, Одеса. Цей напрямок вважається пріоритетним для російської федерації. Вони хотіли там закріпитись. Але немає жодного натяку на те, що їм це вдалося.

- Київ: столиця є пріоритетним напрямком, як би уже повідомляли. Ключова ціль – знищення політичного і військового керівництва держави. Заради цього до міста була спроба підтягнути максимальну кількість техніки і сил збройних сил російської федерації. На теперішній час можемо сказати, що у самому місті і на околицях Києва контрольована ситуація. В місті є поокремі роботи ДРГ, проти яких активно працюють представники Національної поліції і не менш ефективно працюють представники територіальної самооборони. На околицях міста активно працюють Збройні Сили України.

- північний напрямок: запеклі бої йдуть навколо міста Маріуполь. Але жодного шансу на те, що місто Маріуполь перейде на сторону російської федерації чи буде захоплене – на сьогоднішній час немає.

- упродовж цієї ночі у багатьох містах України постійно працюють сигнали протиповітряної тривоги, тому що російська армія використовує артилерію, в тому числі реактивну, і авіацію для нанесення прямих ударів по містах України.

- на 07.00 ранку 26 лютого ЖОДНОЇ тактично-оперативної переваги, незважаючи на кількість ресурсів і резервів, вкинутих російською федерацією, збройні сили росії не отримали.

Це говорить про те, що Україна не просто вистояла, Україна – перемагає.

В нас активно працюють і Збройні Сили, і Національна поліція, і територіальна самооборона. Люди вміють захищати свою державу.

У Президента України буде сьогодні велика низка переговорів з представниками наших західних партнерів для того, щоб сформувати максимально дієву коаліцію проти російської федерації.

Уряд інтенсивно працює над вирішенням ситуативних економічних проблем. Країна керована та контрольована. Це важливо і ми повинні це все розуміти, бо дуже велика кількість фейків, завдання яких налякати людей і зробити так, щоб ми не вірили у можливість своєї перемоги.

Переглядів 359
Розробка: Відділ інформаційних технологій
апарату Волинської облдержадміністрації
Інформаційне наповнення:
Камінь-Каширська районна державна адміністрація
Усі права на матеріали, розміщені на цьому сайті, належать Камінь-Каширській райдержадміністрації.
Адреса: 44500, м. Камінь-Каширський, вул. Воля, 2, т/ф. 50486, т. 23332, E-mail: info@kamadm.gov.ua
© 2014 kamadmin.gov.ua