28 квітня 2024 ОФІЦІЙНИЙ ВЕБ-САЙТ

АРХІВ НОВИН

« Квітень 2024 »
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Головна>Новини>Покладання квітів, хвилина мовчання, панахиди: у Камінь-Каширському районі вшановують пам’ять Героїв Небесної Сотні
Неділя, 20 лютого 2022 10:01

Покладання квітів, хвилина мовчання, панахиди: у Камінь-Каширському районі вшановують пам’ять Героїв Небесної Сотні

Сьогодні Україна вшановує громадян, які на вівтар боротьби за волю і краще майбутнє Батьківщини поклали свої життя. Проявивши надзвичайну людську та національну відвагу, вони назавжди залишилися Героями Небесного легіону у всенародній пам’яті.

Тож у зв’язку з цим скорботним днем у районі проходять меморіальні заходи, покликані пригадали хронологію буремних днів, сповнених болю та випробувань. У заходах беруть участь представники влади, учасники Революції Гідності, АТО/ООС, духовенство, громадськість.

Зокрема, у День Героїв Небесної Сотні в районному центрі відбулася церемонія покладання композицій квітів до пам’ятних фотостендів. До її проведення долучилися голова райдержадміністрації Ольга Ващук, її перший заступник Олександр Михалік, заступник голови районної ради Сергій Дмитрук, міський голова Віктор Пась. Учасники зібрання вшанували хвилиною мовчання всіх тих, хто загинув за європейське майбутнє, незалежність і суверенітет нашої держави.

Очільниця виконавчої гілки влади краю Ольга Ващук переконана: «20 лютого – це не лише спомин про Героїв, це не лише пам’ять. Це розуміння того, що є цінності, які нас об’єднують, прагнення, котрі згуртовують. Це наша свобода, територіальна цілісність і наше щасливе сьогодні в незалежній Україні».

Аналогічні заходи організовані також на теренах всіх громад району. У цей день на Камінь-Каширщині обмежено проведення розважальних заходів, а на адміністративних будівлях органів влади, установ та організацій приспущені Державні Прапори України.

 

Відділ інформаційної діяльності, забезпечення взаємодії з органами місцевого самоврядування та контролю райдержадміністрації

Переглядів 760
Розробка: Відділ інформаційних технологій
апарату Волинської облдержадміністрації
Інформаційне наповнення:
Камінь-Каширська районна державна адміністрація
Усі права на матеріали, розміщені на цьому сайті, належать Камінь-Каширській райдержадміністрації.
Адреса: 44500, м. Камінь-Каширський, вул. Воля, 2, т/ф. 50486, т. 23332, E-mail: info@kamadm.gov.ua
© 2014 kamadmin.gov.ua