03 травня 2024 ОФІЦІЙНИЙ ВЕБ-САЙТ

АРХІВ НОВИН

« Травень 2024 »
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31    

Головна>Новини>Засідання районної комісії з питань ТЕБ та НС: перехід до «жовтого» рівня епіднебезпеки та перевірки медичного кисневого обладнання у лікарнях
Четвер, 30 грудня 2021 14:03

Засідання районної комісії з питань ТЕБ та НС: перехід до «жовтого» рівня епіднебезпеки та перевірки медичного кисневого обладнання у лікарнях

Низку важливих питань розглянули сьогодні, 30 грудня 2021 року, члени районної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій. Засідання провела голова райдержадміністрації Ольга Ващук.

Камінь-Каширський район переходить у «жовтий» рівень епідемічної небезпеки

Відповідне рішення прийняли члени районної комісії на основі рішень Державної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій, а також регіональної комісії з питань ТЕБ та НС.

Відтак, з 00 год 00 хв 30 грудня на території Волинської області скасовується «червоний» рівень епідемічної небезпеки.

– Закликаю жителів району бути відповідальними та продовжувати дотримуватися карантинних вимог, адже перехід до «жовтого» рівня епіднебезпеки не скасовує їх, а лише послаблює, – зазначила очільниця виконавчої гілки влади краю.

У районі посилюють контроль за експлуатацією медичного кисневого обладнання

Днями у Косівській центральній районній лікарні Івано-Франківської області в результаті вибуху в реанімаційному відділенні загинуло чотири людини. Попередньо встановлена причина – недотримання правил пожежної безпеки.

Учора голова облдержадміністрації Юрій Погуляйко провів нараду щодо посилення в області контролю за експлуатацією медичного кисневого обладнання у ковідних лікарнях і доручив компетентним органам провести відповідні перевірки та додаткові навчання щодо підготовки до дій у разі виникнення надзвичайних ситуацій.

У зв’язку з цим, у Камінь-Каширському районі обстежують медичне обладнання на предмет його безпечної експлуатації.

Аби унеможливити подібні ситуації на теренах нашого краю, такі обстеження просто необхідні. Тому прошу з усією відповідальністю віднестися до проведення перевірок лікарень на дотримання протипожежних заходів, – резюмувала голова РДА Ольга Ващук.

 

Відділ інформаційної діяльності, забезпечення взаємодії з органами місцевого самоврядування та контролю райдержадміністрації 

Переглядів 722
Розробка: Відділ інформаційних технологій
апарату Волинської облдержадміністрації
Інформаційне наповнення:
Камінь-Каширська районна державна адміністрація
Усі права на матеріали, розміщені на цьому сайті, належать Камінь-Каширській райдержадміністрації.
Адреса: 44500, м. Камінь-Каширський, вул. Воля, 2, т/ф. 50486, т. 23332, E-mail: info@kamadm.gov.ua
© 2014 kamadmin.gov.ua