28 квітня 2024 ОФІЦІЙНИЙ ВЕБ-САЙТ

АРХІВ НОВИН

« Квітень 2024 »
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Головна>Новини>Перший заступник голови РДА Олександр Михалік привітав колектив Черемського природного заповідника з нагоди 20-річного ювілею установи
П'ятниця, 17 грудня 2021 12:25

Перший заступник голови РДА Олександр Михалік привітав колектив Черемського природного заповідника з нагоди 20-річного ювілею установи

Урочистості з цієї нагоди відбулися 16 грудня 2021 року, на які за дорученням голови райдержадміністрації Ольги Ващук завітав її перший заступник Олександр Михалік, а також заступник голови районної ради Сергій Дмитрук.

Спершу з привітальним словом до присутніх на святі звернувся керівник заповідної установи Володимир Мирка, який зачитав привітання в. о. міністра Міндовкілля Руслана Стрільця та підбив підсумки періоду становлення, за час якого розпочато природоохоронну, наукову та еколого-освітню діяльність. Користуючись нагодою, Володимир Васильович висловив щиру вдячність працівникам, наголошуючи на значущості роботи кожного з них, адже вони щодня самовіддано стоять на варті охорони довкілля та гармонійної взаємодії людини з природою.

Звертаючись до колективу заповідника з нагоди ювілею, перший заступник голови райдержадміністрації Олександр Михалік передав вітання від очільниці виконавчої гілки влади краю Ольги Ващук, побажавши всім працівникам та їхнім родинам міцного здоров’я, добра та миру, а разом з тим, зичив професійних успіхів у такій благородній справі, як збереження єдиного на Волині природного заповідника – еталонного природного комплексу Волинської області.

– На нашій планеті ще залишилися первозданні куточки. Ми всі прекрасно усвідомлюємо, що вплив людства на планету з року в рік, на жаль, стає все більш руйнівним. Щоб зберегти природні багатства для нащадків, на Землі з’являються заповідники та природоохоронні зони. Саме з цією метою 20 років тому було створено Черемський природний заповідник, – кажуть його працівники.

Довідково:

Черемський природний заповідник – природоохоронна науково-дослідна установа, що входить до складу природно-заповідного фонду України. Його основними завданнями є збереження природних комплексів та об’єктів України, забезпечення охорони їхньої території, проведення наукових досліджень і спостережень, вивчення змін екосистеми під впливом природних і антропогенних факторів, здійснення екологічної освітньо-виховної роботи.

За інформацією пресслужби Черемського природного заповідника

 

Відділ інформаційної діяльності, забезпечення взаємодії з органами місцевого самоврядування та контролю райдержадміністрації 

Переглядів 749
Розробка: Відділ інформаційних технологій
апарату Волинської облдержадміністрації
Інформаційне наповнення:
Камінь-Каширська районна державна адміністрація
Усі права на матеріали, розміщені на цьому сайті, належать Камінь-Каширській райдержадміністрації.
Адреса: 44500, м. Камінь-Каширський, вул. Воля, 2, т/ф. 50486, т. 23332, E-mail: info@kamadm.gov.ua
© 2014 kamadmin.gov.ua