29 квітня 2024 ОФІЦІЙНИЙ ВЕБ-САЙТ

АРХІВ НОВИН

« Квітень 2024 »
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Головна>Новини>До прикордонників – з патріотичним концертом «Захищаємо своє: історію та майбутнє»
Понеділок, 06 грудня 2021 18:28

До прикордонників – з патріотичним концертом «Захищаємо своє: історію та майбутнє»

З масштабною патріотичною програмою працівники галузі культури Камінь-Каширської територіальної громади 6 грудня 2021 року відвідали прикордонний підрозділ у Дольську. Тематичний захід «Захищаємо своє: історію та майбутнє», ініціаторкою якого була голова райдержадміністрації Ольга Ващук, присвятили 30-й річниці Збройних сил України.

Вокальними композиціями, фольклором і хореографічними номерами артисти створили святкову, урочисту атмосферу для всіх, хто нині мужньо та самовіддано охороняє державний кордон. Деякі твори виконувалися вперше. Дивували не лише прем’єрами, а й творчими несподіванками. Своїми виступами працівники культури прагнули зміцнити бойовий дух прикордонників, військовослужбовців Збройних сил України, інших військових формувань та висловити їм подяку за вагомий внесок у всенародну справу.

Окрім популяризації служби в українському війську, такі дійства демонструють те, наскільки важливими є мир і єднання, а особливо в часи викликів і загроз.

Тож особовий склад щиро прийняв мистецький подарунок, адже організований концерт дав можливість перепочити душею і розрадити нелегкі військові будні.

 З привітальними словами звернулася до присутніх очільниця виконавчої гілки влади в районі Ольга Ващук, передавши вітання від голови облдержадміністрації Юрія Погуляйка.

– Сьогодні важлива історична дата – 30-та річниця Збройних сил України, які є міцним фундаментом боєздатності країни, надійною опорою у відстоюванні національних інтересів. Доблесть та героїзм військових – це справжня сила української армії. Попри постійні небезпеку та ризики, ви виконуєте найблагороднішу місію – захищаєте кордони рідної землі. Пам’ятаймо, мир і спокій має надзвичайно високу ціну. Її щодня сплачують наші воїни. Тож нехай сьогоднішній концерт стане символом вдячності всім, чиє серце, розум і праця віддані Україні. Щиро зичу кожному міцного здоров’я, впевненості в завтрашньому дні та злагоди в родинах! Миру та спокою – нашій державі! Слава Україні! – мовила Ольга Петрівна.

На завершення зустрічі охоронці кордону подякували за подарований чудовий настрій та на згадку зробили спільну світлину.

 

Відділ інформаційної діяльності, забезпечення взаємодії з органами місцевого самоврядування та контролю райдержадміністрації 

Переглядів 739
Розробка: Відділ інформаційних технологій
апарату Волинської облдержадміністрації
Інформаційне наповнення:
Камінь-Каширська районна державна адміністрація
Усі права на матеріали, розміщені на цьому сайті, належать Камінь-Каширській райдержадміністрації.
Адреса: 44500, м. Камінь-Каширський, вул. Воля, 2, т/ф. 50486, т. 23332, E-mail: info@kamadm.gov.ua
© 2014 kamadmin.gov.ua