29 квітня 2024 ОФІЦІЙНИЙ ВЕБ-САЙТ

АРХІВ НОВИН

« Квітень 2024 »
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Головна>Новини>Ольга Ващук: «Професіоналізм, принциповість, відповідальність та усвідомлене відчуття справедливості працівників прокуратури заслуговує на вдячність і визнання»
Середа, 01 грудня 2021 15:41

Ольга Ващук: «Професіоналізм, принциповість, відповідальність та усвідомлене відчуття справедливості працівників прокуратури заслуговує на вдячність і визнання»

Щороку 1 грудня своє професійне свято відзначають працівники прокуратури – важливого органу державної влади, якому цьогоріч виповнюється 30 років.

Тож з нагоди цієї знаменної дати у стінах Камінь-Каширської окружної прокуратури відбулися урочистості. На захід завітали голова райдержадміністрації Ольга Ващук і міський голова Віктор Пась.

Першим своє вітальне слово мовив керівник відомства Сергій Романюк, який подякував колегам за плідну працю, закликав й надалі з честю та гідністю виконувати покладені на них завдання. Мовляв, прокуратура сьогодні – це структура нового зразка, покликана утверджувати верховенство права, ідеали законності та справедливості.

Опісля – вітання очільників місцевої влади.

– Органи прокуратури – завше на сторожі прав і свобод громадян, інтересів держави, а відтак заради цього важлива суспільна інституція проходить трансформацію цінностей, підходів та організації роботи. Високий професіоналізм, принциповість, відповідальність та усвідомлене відчуття справедливості працівників прокуратури заслуговує на вдячність і визнання. Тому спасибі всім і кожному за те, що фахово та компетентно виконуєте службові обов’язки. Міцного здоров’я вам, успіхів і кар’єрного зростання, – звернулася до присутніх голова райдержадміністрації Ольга Ващук.

Своєю чергою міський голова Віктор Пась зазначив, що виклики сьогодення поставили перед органами прокуратури нові завдання, з якими вони успішно справляються та забезпечують правопорядок і законослухняність у всіх сферах життя громади.

З нагоди професійного свята відбулася традиційна церемонія нагородження. Зокрема, очільниця виконавчої гілки влади в районі вручила грамоту голови облдержадміністрації Юрія Погуляйка керівникові Камінь-Каширської окружної прокуратури Сергію Романюку. Окрім того, за сумлінне виконання службових обов’язків, високий професіоналізм, відданість справі, вагомий особистий внесок у зміцнення законності, захисту прав і свобод громадян почесними відзнаками голови райдержадміністрації нагороджено:

- Вадима Антонюка – прокурора Камінь-Каширської окружної прокуратури;

- Наталію Бідун – спеціалістку Камінь-Каширської окружної прокуратури;

- Сергія Митчика – водія Камінь-Каширської окружної прокуратури.

 

Відділ інформаційної діяльності, забезпечення взаємодії з органами місцевого самоврядування та контролю райдержадміністрації 

Переглядів 767
Розробка: Відділ інформаційних технологій
апарату Волинської облдержадміністрації
Інформаційне наповнення:
Камінь-Каширська районна державна адміністрація
Усі права на матеріали, розміщені на цьому сайті, належать Камінь-Каширській райдержадміністрації.
Адреса: 44500, м. Камінь-Каширський, вул. Воля, 2, т/ф. 50486, т. 23332, E-mail: info@kamadm.gov.ua
© 2014 kamadmin.gov.ua