28 квітня 2024 ОФІЦІЙНИЙ ВЕБ-САЙТ

АРХІВ НОВИН

« Квітень 2024 »
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Головна>Новини>Щоденна робота центрів і пунктів щеплень сприяє нарощенню темпів вакцинації населення в районі
Неділя, 21 листопада 2021 11:13

Щоденна робота центрів і пунктів щеплень сприяє нарощенню темпів вакцинації населення в районі

За кілька останніх днів представники влади району перевірили роботу чи не всіх центрів і пунктів вакцинації населення. Посадовці особисто спілкувалися з медичним персоналом і відвідувачами, а разом з тим, обстежували умови, технічне забезпечення закладів і локацій, де вони облаштовані.

– Вакцина на Камінь-Каширщині – в достатній кількості, всі чотири види. Як свідчать результати моніторингу, більшість одразу знає, яким антиковідним препаратом хоче імунізуватися, а ті, що вагаються у виборі, консультуються з лікарями. Забезпечена злагоджена, послідовна робота медпрацівників та доступність для населення. Відтак, щодня зростає кількість охочих отримати щеплення від COVID-19. Відвідавши низку центрів і пунктів вакцинації, можу сказати, що великий потік людей спостерігається й у вихідні. Річ не в показниках і цифрах, а в збереженні здоров’я та життя. Кожен повинен усвідомити, що на сьогодні варіантів небагато: потрапити в лікарню з тяжким перебігом і ускладненнями чи перенести хворобу в легкій формі. Гадаю, вибір очевидний, – резюмує голова райдержадміністрації Ольга Ващук.

За словами медиків, старші люди імунізуються, бо перш за все хвилюються за своє здоров’я, молодь же, окрім цього, вакцинується, аби продовжувати навчатися, працювати, отримати більше можливостей та переваг у соціальному житті. Велика кількість щепитися проти COVID-19 й серед тих, хто бажає вільно подорожувати чи планує трудову міграцію.

Нагадаємо, вчора очільниця виконавчої гілки влади в районі Ольга Ващук інспектувала центри та пункти щеплень Камінь-Каширської територіальної громади.

Вакцинація ефективно запобігає тяжкому перебігу хвороби й рятує життя.

Дізнавайтеся більше про вакцинацію проти COVID-19 на сайті vaccination.covid19.gov.ua.

 

Відділ інформаційної діяльності, забезпечення взаємодії з органами місцевого самоврядування та контролю райдержадміністрації 

Переглядів 598
Розробка: Відділ інформаційних технологій
апарату Волинської облдержадміністрації
Інформаційне наповнення:
Камінь-Каширська районна державна адміністрація
Усі права на матеріали, розміщені на цьому сайті, належать Камінь-Каширській райдержадміністрації.
Адреса: 44500, м. Камінь-Каширський, вул. Воля, 2, т/ф. 50486, т. 23332, E-mail: info@kamadm.gov.ua
© 2014 kamadmin.gov.ua