29 квітня 2024 ОФІЦІЙНИЙ ВЕБ-САЙТ

АРХІВ НОВИН

« Квітень 2024 »
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Головна>Новини>Про дотримання карантинних вимог йшлося під час зустрічі з духовенством
Середа, 17 листопада 2021 12:49

Про дотримання карантинних вимог йшлося під час зустрічі з духовенством

Про дотримання карантинних вимог, відповідальність за їх порушення та убезпечення населення від захворюваності на COVID-19 шляхом вакцинації йшлося в рамках зустрічі заступника начальника районного відділу поліції Володимира Веремчука з духовенством Олексіївського благочиння. За дорученням голови райдержадміністрації Ольги Ващук в обговоренні взяв участь її перший заступник Олександр Михалік. Позаяк, саме за ініціативи очільниці виконавчої гілки влади в районі й відбулася ця зустріч.

– Сьогодні дуже важливим є ваше спілкування з людьми. Адже ви, як духовні наставники, вселяєте спокій та впевненість. Тому прошу вас наголошувати парафіянам про дотримання елементарних санітарно-епідемічних правил: маскового режиму та соціальної дистанції. Водночас люди повинні розуміти, що вироблений шляхом вакцинації колективний імунітет проти COVID-19 допоможе зупинити пандемію та повернути наше життя до звичного ритму. Навіть те, що імунізація не гарантує стовідсоткового захисту від хвороби, вона таки зменшує наслідки впливу вірусу на організм, ризик ускладнень і летальності. Прикладом цього є щорічне щеплення від грипу, – звернувся до представників духовенства перший заступник голови РДА Олександр Михалік.

Своєю чергою заступник начальника районного відділу поліції Володимир Веремчук фокусував увага на обов’язковому дотриманні під час богослужінь вимог, передбачених «червоною» зоною епідемічної небезпеки. Мовляв, якщо люди ігноруватимуть відповідні вимоги, будуть нести відповідальність згідно із законом.

На завершення зустрічі духовенство запевнило, що робить і надалі робитиме все можливе для самодисципліни парафіян. 

 

Відділ інформаційної діяльності, забезпечення взаємодії з органами місцевого самоврядування та контролю райдержадміністрації 

Переглядів 671
Розробка: Відділ інформаційних технологій
апарату Волинської облдержадміністрації
Інформаційне наповнення:
Камінь-Каширська районна державна адміністрація
Усі права на матеріали, розміщені на цьому сайті, належать Камінь-Каширській райдержадміністрації.
Адреса: 44500, м. Камінь-Каширський, вул. Воля, 2, т/ф. 50486, т. 23332, E-mail: info@kamadm.gov.ua
© 2014 kamadmin.gov.ua