30 квітня 2024 ОФІЦІЙНИЙ ВЕБ-САЙТ

АРХІВ НОВИН

« Квітень 2024 »
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Головна>Новини>У районі стартували командно-штабні навчання з визначення стану готовності органів цивільного захисту до надзвичайних ситуацій
Вівторок, 02 листопада 2021 15:33

У районі стартували командно-штабні навчання з визначення стану готовності органів цивільного захисту до надзвичайних ситуацій

«Дії органів управління та сил цивільного захисту ланки територіальної підсистеми єдиної державної системи цивільного захисту Камінь-Каширського району у разі виникнення надзвичайних ситуацій техногенного, природного характеру в умовах мирного часу та особливого періоду» – тема командно-штабних навчань (КШН), які стартували 2 листопада 2021 року на Камінь-Каширщині.

Слід зазначити, що такі заходи проводять з метою визначення рівня готовності органів цивільного захисту злагоджено, послідовно та оперативно спрацювати у випадку загрози чи надзвичайної ситуації.

Відтак, сьогодні КШН розпочали з доведення до ланки територіальної підсистеми єдиної державної системи цивільного захисту Камінь-Каширського району штормового попередження, що передбачало встановлення режиму функціонування підвищеної готовності.

У зв’язку з цим головою райдержадміністрації Ольгою Ващук, яка є й керівником ланки, прийнято рішення про проведення позачергового засідання районної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій.

Під час засідання заслухано керівників:

- служби енергетики;

- служби захисту сільськогосподарських тварин і рослин;

- інженерної та комунально-технічної спеціалізованої служби;

- служби матеріального забезпечення, торгівлі та харчування;

- медичної служби;

- служби зв’язку та оповіщення;

- протипожежної спеціалізованої служби;

- служби технічного та транспортного забезпечення;

- служби охорони громадського порядку.

Спеціалізовані служби цивільного захисту доповіли про наявні сили та засоби, їх можливості та готовність до виконання завдань за призначенням при виникненні надзвичайних ситуацій природного характеру, пов’язаних із погіршенням погодних умов.

Завтра, 3 листопада, відбудеться фінальний етап командно-штабних навчань.

Очільниця виконавчої гілки влади в районі Ольга Ващук доручила присутнім забезпечити максимальне сприяння проведенню запланованих заходів.

 

Відділ інформаційної діяльності, забезпечення взаємодії з органами місцевого самоврядування та контролю райдержадміністрації 

Переглядів 735
Розробка: Відділ інформаційних технологій
апарату Волинської облдержадміністрації
Інформаційне наповнення:
Камінь-Каширська районна державна адміністрація
Усі права на матеріали, розміщені на цьому сайті, належать Камінь-Каширській райдержадміністрації.
Адреса: 44500, м. Камінь-Каширський, вул. Воля, 2, т/ф. 50486, т. 23332, E-mail: info@kamadm.gov.ua
© 2014 kamadmin.gov.ua