27 квітня 2024 ОФІЦІЙНИЙ ВЕБ-САЙТ

АРХІВ НОВИН

« Квітень 2024 »
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Головна>Новини>Вітання голови райдержадміністрації Ольги Ващук з Днем працівників освіти
Неділя, 03 жовтня 2021 12:45

Вітання голови райдержадміністрації Ольги Ващук з Днем працівників освіти

Маючи за плечима педагогічну освіту та відповідний професійний досвід, можу впевнено сказати, що вчитель – це назавжди. Тому сьогодні мені вдвічі приємно вітати працівників рідної галузі з нагоди професійного свята.

Дорогі вчителі, вихователі, позашкільники, фахівці закладів професійної освіти, викладачі! Ви – головне багатство освітньої системи Камінь-Каширського району. У закладах освіти краю працюють професіонали своєї справи, серед яких чимало власників високих нагород і почесних звань, переможців різноманітних конкурсів і премій. Професіонали, які вміло поєднують позитивні традиції української педагогіки та прагнення йти в ногу з часом, впроваджувати інновації, поширювати досвід і знання.

Терпіння, мудрість, виваженість, інтелектуальний потенціал, чуйність, турбота, креативність і, навіть, гумор… Як можна водночас поєднати ці якості?! Освітянам відома формула, бо вони живуть цим.

Адже для вас обрана справа набагато більше, ніж професія, робота чи фах. Це – любов до своїх вихованців, особливий підхід до кожного учня, як до особистості, уміння відчути найтонші поривання дитячої душі, розкрити таланти. Лише педагог може навчити не тільки слухати, а й чути, не тільки дивитися, а й бачити, не тільки відчувати, а й пропускати весь калейдоскоп почуттів і вражень, що є в нашому житті.

Тож прийміть, шановні, найщиріші слова вдячності за вашу титанічну працю, невтомний творчий пошук і самовідданість. Особливого захоплення гідні ветерани педагогічної праці, які зробили вагомий внесок у справу виховання і навчання багатьох поколінь, а нині продовжують бути прикладом глибокої вірності професійному покликанню.

Міцного здоров’я вам, невичерпної наснаги в помислах і справах, сімейної злагоди, життєдайної сили та мирних, світлих днів! Зі святом!

 

Голова райдержадміністрації Ольга Ващук

Переглядів 801
Розробка: Відділ інформаційних технологій
апарату Волинської облдержадміністрації
Інформаційне наповнення:
Камінь-Каширська районна державна адміністрація
Усі права на матеріали, розміщені на цьому сайті, належать Камінь-Каширській райдержадміністрації.
Адреса: 44500, м. Камінь-Каширський, вул. Воля, 2, т/ф. 50486, т. 23332, E-mail: info@kamadm.gov.ua
© 2014 kamadmin.gov.ua