13 травня 2024 ОФІЦІЙНИЙ ВЕБ-САЙТ

АРХІВ НОВИН

« Травень 2024 »
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31    

Головна>Новини>Камінь-Каширська громадська міжрайонна територіальна первинна організація Українського товариства сліпих ініціювала тематичний захід до 30-ї річниці Незалежності України
Четвер, 12 серпня 2021 15:08

Камінь-Каширська громадська міжрайонна територіальна первинна організація Українського товариства сліпих ініціювала тематичний захід до 30-ї річниці Незалежності України

Камінь-Каширська громадська міжрайонна територіальна первинна організація Українського товариства сліпих (УТОС) – одна з найбільш активних у районі, позаяк завше опікується розв’язанням нагальних проблем людей із вадами зору, забезпеченням їхніх прав і можливостей, соціальною адаптацією. А разом з тим, члени цієї громадської організації – завзяті й творчі особистості.

Так, на чолі зі своїм керівником Леонідом Іщиком вони ініціювали проведення тематичного заходу, присвяченого 30-й річниці Незалежності України. На урочисте дійство з нагоди державного свята незрячі запросили представників влади та духовенства, волонтерів, ветеранів організації. Долучилася до участі й голова райдержадміністрації Ольга Ващук.

– Ваша сила духу вражає та викликає захоплення. Кожен із вас має свою життєву історію, свою долю, свої надії й сподівання, свої успіхи й досягнення. Спасибі за вашу активну громадську позицію та єдність. Бажаю вам доброго здоров’я, миру, родинної злагоди та Божої ласки, – промовила очільниця виконавчої гілки влади в районі.

Нагадала Ольга Петрівна про вже зроблені державою вагомі кроки назустріч людям з інвалідністю. Це насамперед створення безбар’єрного простору та доступності для маломобільних груп населення.

– За 30 років незалежності Україна подолала дуже багато викликів і нині перебуває у боротьбі із загрозами. Однак, попри все, наша держава змінюється, розвивається, розбудовується, втілюючи базові цінності: повагу до людської гідності та прав людини, свободу, демократію, рівність, верховенство права. І саме від нас залежить її майбутнє, – резюмувала Ольга Ващук.

В ході заходу почесними грамотами нагородили активістів та ветеранів організації. Тож за багаторічну сумлінну працю, вагомий особистий внесок у розв’язання проблем людей з обмеженими фізичними можливостями та з нагоди 30-ї річниці Незалежності України голова райдержадміністрації Ольга Ващук вручила відзнаки:

- Софії Шепшелей – членкині правління, яка довгий час очолювала Камінь-Каширську територіальну первинну організацію Українського товариства сліпих;

- Андрію Телепею – ветерану УТОСу;

- Софії Шереметі – старшому групоргу;

- Ользі Гембік – бібліотекарці первинної організації.

 

Відділ інформаційної діяльності, забезпечення взаємодії з органами місцевого самоврядування та контролю райдержадміністрації

Переглядів 930
Розробка: Відділ інформаційних технологій
апарату Волинської облдержадміністрації
Інформаційне наповнення:
Камінь-Каширська районна державна адміністрація
Усі права на матеріали, розміщені на цьому сайті, належать Камінь-Каширській райдержадміністрації.
Адреса: 44500, м. Камінь-Каширський, вул. Воля, 2, т/ф. 50486, т. 23332, E-mail: info@kamadm.gov.ua
© 2014 kamadmin.gov.ua