01 травня 2024 ОФІЦІЙНИЙ ВЕБ-САЙТ

АРХІВ НОВИН

« Травень 2024 »
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31    

Головна>Новини>У селі Троянівка – доступна та якісна медицина
Четвер, 24 червня 2021 19:27

У селі Троянівка – доступна та якісна медицина

Сучасна амбулаторія загальної практики сімейної медицини, яка збудована за кошти державного бюджету, обслуговуватиме жителів не лише цього населеного пункту, а й навколишніх – Бережниця, Майдан, Черськ.

Офіційне відкриття новозведеного медичного закладу відбулося сьогодні, 24 червня 2021 року. Голова райдержадміністрації Ольга Ващук ознайомилася з його роботою та привітала громаду з важливою подією. На урочистості з нагоди відкриття амбулаторії завітали також народна депутатка України Ірина Констанкевич, заступник начальника управління охорони здоров’я облдержадміністрації Валерій Руцький, Маневицький селищний голова Олександр Гаврилюк та очільниця благодійної організації «Фонд боротьби з раком» Марія Адамчук-Коротицька.

Споруджували об’єкт за рахунок коштів субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на здійснення заходів, спрямованих на розвиток охорони здоров’я в сільській місцевості на умовах співфінансування з місцевого бюджету. Загальна кошторисна вартість проєкту становить понад 7 мільйонів гривень.

У медичному закладі облаштовані кабінети для сімейних лікарів, маніпуляційна, лабораторія, пункт щеплень, кімнати для персоналу. Варто зауважити, що амбулаторія укомплектована необхідним медичним обладнанням і забезпечена службовим автотранспортом. Також тут створені відповідні вимоги інклюзивності.

– У такому просторому, комфортному приміщенні ви зможете отримувати медичні послуги на якісно вищому рівні. Тому вітаю вас із відкриттям амбулаторії. Бажаю бути здоровими, відвідувати цей медичний заклад лише для профілактичних оглядів та щеплень, – звернулася до присутніх очільниця виконавчої гілки влади в районі Ольга Ващук. – Адже медицина – завжди на варті нашого здоров’я. Цій тематиці присвятили Всеукраїнський форум «Україна 30. Здорова Україна», у якому нині бере участь голова облдержадміністрації Юрій Погуляйко і також передає вітання всій громаді.

 

Відділ інформаційної діяльності, забезпечення взаємодії з органами місцевого самоврядування та контролю райдержадміністрації       

Переглядів 810
Розробка: Відділ інформаційних технологій
апарату Волинської облдержадміністрації
Інформаційне наповнення:
Камінь-Каширська районна державна адміністрація
Усі права на матеріали, розміщені на цьому сайті, належать Камінь-Каширській райдержадміністрації.
Адреса: 44500, м. Камінь-Каширський, вул. Воля, 2, т/ф. 50486, т. 23332, E-mail: info@kamadm.gov.ua
© 2014 kamadmin.gov.ua