02 травня 2024 ОФІЦІЙНИЙ ВЕБ-САЙТ

АРХІВ НОВИН

« Травень 2024 »
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31    

Головна>Новини>«Запобігти. Врятувати. Допомогти» – гасло, яке відображає ваші нелегкі будні, – Валерій Дунайчук на урочистостях з нагоди Дня рятівника
Понеділок, 17 вересня 2018 14:58

«Запобігти. Врятувати. Допомогти» – гасло, яке відображає ваші нелегкі будні, – Валерій Дунайчук на урочистостях з нагоди Дня рятівника

Сьогодні вітання та слова подяки лунають на адресу представників аварійно-рятувальних, пожежних служб та інших спеціальних формувань, позаяк щорічно 17 вересня в Україні відзначають День рятівника.

Як завше, у районі з такої нагоди проходять тематичні заходи.

Так, нині особовий склад під керівництвом начальника Камінь-Каширського районного відділу управління Державної служби з надзвичайних ситуацій України у Волинській області Андрія Багнюка, ветерани пожежно-рятувальної служби зібралися на території 8-ї ДПРЧ.

На тематичне дійство завітали й представники влади – голова райдержадміністрації Валерій Дунайчук, керуючий справами районної ради Валерій Хитрик та міський голова Василь Бондар.

Урочистості розпочалися традиційно – зі звучання Державного Гімну України, після чого настоятель храму Різдва Пресвятої Богородиці, що в м. Камені-Каширському, отець Юрій окропив святою водою винуватців свята та пожежну техніку.

Потому у світлиці відбулася церемонія нагородження кращих із кращих. Спершу слово взяв отець Юрій, який побажав учасникам урочистостей миру, Божої допомоги, а також подарував кожному ікони, котрі будуть служити працівникам рятувальної справи духовними оберегами.                                                             

– «Запобігти. Врятувати. Допомогти» – гасло, яке відображає ваші нелегкі будні, – звернувся до присутніх керівник виконавчої гілки влади в районі. – Адже попередження та ліквідація пожеж, різного роду аварій і катастроф, стихійного лиха, знешкодження боєприпасів, порятунок людей на воді, під час дорожньо-транспортних пригод – це далеко не повний перелік завдань, покладених на плечі рятівників. Прийміть вдячність за вашу відданість справі та професіоналізм. Міцного здоров’я вам, благополуччя, наснаги та витримки. Нехай мир, добробут і злагода панують у ваших оселях.

Тож із нагоди професійного свята почесними грамотами голів райдержадміністрації та районної ради нагороджені: пожежні-рятувальники 8-ї ДПРЧ Управління ДСНС України у Волинській області Федір Приймак, Василь Герасимук, Ігор Довжик; начальник караулу 8-ї ДПРЧ Управління ДСНС України у Волинській області Олексій Рудчик.

 

Сектор з питань внутрішньої та інформаційної політики апарату райдержадміністрації

Переглядів 1147
Розробка: Відділ інформаційних технологій
апарату Волинської облдержадміністрації
Інформаційне наповнення:
Камінь-Каширська районна державна адміністрація
Усі права на матеріали, розміщені на цьому сайті, належать Камінь-Каширській райдержадміністрації.
Адреса: 44500, м. Камінь-Каширський, вул. Воля, 2, т/ф. 50486, т. 23332, E-mail: info@kamadm.gov.ua
© 2014 kamadmin.gov.ua