14 травня 2024 ОФІЦІЙНИЙ ВЕБ-САЙТ

АРХІВ НОВИН

« Травень 2024 »
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31    

Головна>Новини>Волинь привітала Сергія Торчинського зі здобутою «бронзою» на «Іграх Нескорених»
Четвер, 05 жовтня 2017 09:59

Волинь привітала Сергія Торчинського зі здобутою «бронзою» на «Іграх Нескорених»

Урочиста зустріч з Сергієм Торчинським – «бронзовим призером» третіх Всесвітніх «Ігор Нескорених» відбулась 4 жовтня 2017 року в приміщенні облдержадміністрації.

Аби привітати і подякували за здобутки винуватця, який напередодні вранці повернувся на рідну землю, зібралися представники обласної влади, колеги та просто небайдужі люди. Зокрема привітала Сергія Торчинського і заступник голови облдержадміністрації Світлана  Мишковець.

«Ігри нескорених» – міжнародні спортивні змагання серед військовослужбовців та ветеранів, які зазнали травм, поранень або захворювань під час або внаслідок виконання службового обов’язку.

Нагадаємо, 23-30 вересня 2017 року відбулися треті міжнародні змагання «Ігри Нескорених» у м. Торонто, Канада. В змаганнях взяли участь збірні команди військових Афганістану, Австралії, Канади, Данії, Естонії, Франції, Грузії, Німеччини, Італії, Нідерландів, Нової Зеландії, Великої Британії, США, Йорданії, Іраку, Румунії та України. Турнір об’єднав понад 550 поранених бійців, що змагалися у 12 адаптивних спортивних дисциплінах з легкої атлетики, пауерліфтингу, плавання, стрільби з лука, велоспорту на шосе та веслування на тренажерах.

Слід зазначити, що України вперше виступала на «Іграх Нескорених», а в підсумку національна збірна завоювала 14 медалей: 8 золотих, 3 срібних та 3 бронзових. Серед них – одна, яку виборов наш земляк. Зокрема, Сергій Торчинський завоював «бронзову» медаль в змаганнях зі штовхання ядра.

– Сьогодні такий тривожно-радісний день, тому що ми дійсно зустрічаємо нашого героя. І ми не просто гордимося, ми пишаємося і радіємо тому, що ти наш, волинянин здобув першу медаль на «Іграх Нескорених». Завжди дивуюся поєднанню такої щирої души і доброти та незламному духу. Тож хочу побажати тобі, в першу чергу, здоров’я. Нехай це здоров’я, що ти витратив на змагання, повернеться сторицею. Готуйся до наступних «Ігор Нескорених», тому що ти дійсно нескорена душа, нескорена людина і наша гордість, гордість не тільки України, а нашої Волині, – вітаючи сказала Світлана Мишковець.

Ділячись враженнями про змагання, Сергій Торчинський відзначив величезну підтримку українців під час турніру.

– Найперше, був здивований теплим прийомом діаспори України, хоча нас і попередили, що нас чекають. Тож найбільше здивувала колосальна підтримка, було дуже багато прапорів, репортерів, українців безпосередньо на стадіоні. Це якраз вихідні були, тож багато людей мали можливість прийти. Своєю медаллю я завдячую цій підтримці, бо дійсно виконав свій максимальний результат, – відзначив Сергій Георгійович.

 

Відділ інформаційної політики облдержадміністрації

 

Біографічна довідка на Торчинського Сергія Георгійовича.

Народився 29 травня 1988 року в с. Баківці Луцького району Волинської області. У 2005 році закінчив Мирненську загальноосвітню школу І-ІІІ ступенів Горохівського району. У 2005-2009 роках навчався у Луцькому національному технічному університеті, освітньо-кваліфікаційний рівень «Бакалавр», спеціальність «Комп’ютерні системи і мережі».

У 2009-2010 роках – служба у Збройних силах України. З 08 квітня по 18 серпня 2014 року перебував в зоні АТО. У серпні при захисті «Савур-Могили» отримав осколочне поранення в шию. З 2015 року по цей час – інспектор роти № 4 батальйону управління патрульної поліції м. Луцьк департаменту патрульної поліції (звання – лейтенант). За сприяння відділу з питань фізичної культури та спорту облдержадміністрації, Волинського регіонального центру з фізичної культури і спорту інвалідів «Інваспорт», обласної дитячо-юнацької спортивної школи інвалідів, тренера-викладача з легкої атлетики Середюка Олега Миколайовича у травні-серпні 2017 року проходив підготовку до участі у Всесвітніх «Іграх Нескорених».

Прописаний за адресою: Горохівський р-н, с. Мирне. Проживає в м. Луцьк в орендованій квартирі. Неодружений.

Переглядів 1252
Розробка: Відділ інформаційних технологій
апарату Волинської облдержадміністрації
Інформаційне наповнення:
Камінь-Каширська районна державна адміністрація
Усі права на матеріали, розміщені на цьому сайті, належать Камінь-Каширській райдержадміністрації.
Адреса: 44500, м. Камінь-Каширський, вул. Воля, 2, т/ф. 50486, т. 23332, E-mail: info@kamadm.gov.ua
© 2014 kamadmin.gov.ua