17 травня 2024 ОФІЦІЙНИЙ ВЕБ-САЙТ

АРХІВ НОВИН

« Травень 2024 »
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31    

Головна>Новини>Володимир Гунчик: День Незалежності повинен відбутися без політичного присмаку і надзвичайних ситуацій
Понеділок, 22 серпня 2016 13:11

Володимир Гунчик: День Незалежності повинен відбутися без політичного присмаку і надзвичайних ситуацій

Шановна волинська громадо! Дорогі краяни! За кілька  днів Україна й мешканці області зокрема відзначатимуть 25-ту річницю народження держави – дату визначальну й знакову.

День Незалежності України – це величне свято для кожного українця, не зважаючи на політичні симпатії, ідейну спрямованість, релігійні уподобання. Саме тому у ці святкові дні головним об’єднавчим фактором у жодному разі не повинні бути політичні прапори, заангажовані партійні гасла та лозунги. Натомість особливого змісту набувають національні державні символи – синьо-жовтий прапор, герб, гімн, вишиванка.

У день, коли вся країна й українці в світі відзначатимуть найбільше свято держави, потрібно забути як про політичні симпатії, так і антипатії, не оперувати меседжами із політичним підтекстом, а бути перед усім українцями. Адже для нас державний синьо-жовтий стяг – не просто символ, це визнання того, що ми є громадянами неподільної та цілісної країни, це ознака високого патріотизму та політико-правової культури. Об’єднавшись саме під національним стягом, ми вкотре доведемо ворогові, що українці – єдина та незламна нація, гідні нащадки своїх пращурів.

Упевнений, що мешканці синьоокої Волині, незважаючи на різноманіття політичних течій та партій, що функціонують на теренах області, день народження рідної української держави, відзначать під проводом єдиної національної української ідеї. Лише так ми вкотре підтвердимо свою єдність та незламну віру у європейську, економічно розвинену Українську державу. Лише так зможемо протистояти агресорові зокрема й в інформаційному плані, бо зрозуміло, що ворог намагатиметься використати на свою користь навіть незначні на перший погляд моменти.

Усі українці та волиняни зокрема, платять дорогою ціною за право на свободу і незалежність. Події останніх років змусили нас усіх усвідомити цінність миру, спокою і громадської безпеки. Відтак, у ці святкові дні вся волинська команда, а це представники влади різних рівнів, силових та правоохоронних структур, готові забезпечувати громадський порядок на території області. Ми знаємо особливо «болючі» місця й працюємо на випередження, аби унеможливити розвиток надзвичайних ситуацій та провокацій.

Разом із тим, Волинь – наш спільний дім, тому кожен житель має докласти максимум зусиль та спільно із представниками владних повноважень зробити усе можливе, аби на нашій волинській рідній землі панував мир та спокій у святкові дні й на будні.

 

З повагою голова облдержадміністрації Володимир Гунчик

Переглядів 980
Розробка: Відділ інформаційних технологій
апарату Волинської облдержадміністрації
Інформаційне наповнення:
Камінь-Каширська районна державна адміністрація
Усі права на матеріали, розміщені на цьому сайті, належать Камінь-Каширській райдержадміністрації.
Адреса: 44500, м. Камінь-Каширський, вул. Воля, 2, т/ф. 50486, т. 23332, E-mail: info@kamadm.gov.ua
© 2014 kamadmin.gov.ua