14 травня 2024 ОФІЦІЙНИЙ ВЕБ-САЙТ

АРХІВ НОВИН

« Травень 2024 »
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31    

Головна>Новини>Волинські благодійники отримали нагороди від військових
Середа, 27 квітня 2016 08:02

Волинські благодійники отримали нагороди від військових

25 квітня тимчасово виконуючий обов’язки військового комісара  Волинського обласного військового комісаріату полковник Володимир Дриженков та представники військових колективів Луцького гарнізону завітали до організації «Благодійний фонд «Волинь-2014» для виконання почесної місії. Військовослужбовці вручили  грамоту та пам’ятну медаль «За безкорисне служіння Батьківщині» виконавчому директору фонду Володимиру Кривовичу.

– Коли українському війську вкрай необхідна була підтримка, як моральна, так і матеріальна, наші земляки без вагань взялися її надвати, – говорить ТВО військового комісара Волині полковник В. Дриженков. – Тому сьогодні із задоволенням вручаю цю нагороду за вагомий особистий внесок у зміцнення обороноздатності та безпеки держави, патріотичну громадянську позицію, організацію та поширення волонтерського руху, сприяння зміцненню обороноздатності і мобільної готовності військових формувань чудовій людині та громадянину.

Як розповів виконавчий директор «Благодійний фонд «Волинь-2014» Володимир Кривович, їх організація створена у вересні 2014 року для здійснення благодійної діяльності в інтересах України, підтримки тих, хто потребує піклування та захисту, а також допомоги у створенні громадянського суспільства. Одним з основних завдань є сприяння зміцненню обороноздатності і мобільної готовності військових формувань.

За період проведення АТО організація надавала допомогу як окремим бійцям, так і військовим частинам.

– На першому етапі, звичайно, допомагали бійцям української армії уніформою, взуттям, елементами екіпірування та спорядження. За кордоном закупляли засоби зв’язку, прицільні пристрої, інструменти, запчастини, автомобілі тощо, – розповів про діяльність установи  Володимир Сергійович. – Згодом, окрім закупівель сконцентрувались на допомозі Луцькому військовому госпіталю ліками, долучились до ремонту будівлі лікувальної установи. Також, в пріоритеті всебічна допомога демобілізованим військовослужбовцям: реабілітація, сприяння у інтеграції в цивільне життя.

 

підполковник Володимир Скоростецький,

Регіональний медіа-центр МО України

Переглядів 1094
Розробка: Відділ інформаційних технологій
апарату Волинської облдержадміністрації
Інформаційне наповнення:
Камінь-Каширська районна державна адміністрація
Усі права на матеріали, розміщені на цьому сайті, належать Камінь-Каширській райдержадміністрації.
Адреса: 44500, м. Камінь-Каширський, вул. Воля, 2, т/ф. 50486, т. 23332, E-mail: info@kamadm.gov.ua
© 2014 kamadmin.gov.ua