15 травня 2024 ОФІЦІЙНИЙ ВЕБ-САЙТ

АРХІВ НОВИН

« Травень 2024 »
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31    

Головна>Новини>У Генштабі Збройних сил України знають, як допомогти учасникам АТО
Вівторок, 19 квітня 2016 13:44

У Генштабі Збройних сил України знають, як допомогти учасникам АТО

Дбати про тих, хто захищає територіальну цілісність та незалежність України – учасників АТО, – завдання «номер один» як для влади різних рівнів, так і для небайдужої громадськості. На Волині це розуміють, ба більше – у стінах головної адміністративної будівлі краю систематично відбуваються зустрічі, під час яких активно обговорюються питання забезпечення прав військовослужбовців та їх родин.

Нині – не виняток. На Волинь завітала з робочим візитом радник начальника Генерального штабу Головнокомандувача Збройних сил України Альона Вербицька. Метою зустрічі є  інформування про заходи, вжиті військовим керівництвом для встановлення ефективної співпраці з органами виконавчої влади та місцевого самоврядування, громадськістю та волонтерськими організаціями, а також напрацювання спільних механізмів соціального захисту учасників антитерористичної операції, надання їм медико-психологічної реабілітації, правових консультацій тощо.

Зокрема, Альона Вербицька наголосила, що для неї на сьогодні першочерговим залишається завдання почути проблеми, підняті регіонами, які виникають у військовослужбовців як під час проходження військової служби у Збройних силах України, так і після демобілізації, а також максимально швидко сприяти у їх вирішенні. Разом із тим, жінка наголосила,  що не зі слів знає як допомогти мужнім захисникам Вітчизни, адже сама займається волонтерської діяльністю на державному рівні.

На переконання Альони Вербицької, ефективна інформаційно-просвітницька робота серед населення щодо переваг військової служби за контрактом та національно-патріотичне виховання молоді при цьому – запорука обороноздатності держави в цілому.

˗ Якщо країна взяла напрямок на контрактну армію, то маємо виховувати офіцерів ще зі шкільних років, ˗ вважає радник начальника Генерального штабу Головнокомандувача Збройних сил України.

Насамкінець Альона Вербицька відповіла на чималу кількість питань представників громадських та волонтерських організацій області та безпосередніх учасників АТО.

 

Відділ інформаційної політики облдержадміністрації

Переглядів 1293
Розробка: Відділ інформаційних технологій
апарату Волинської облдержадміністрації
Інформаційне наповнення:
Камінь-Каширська районна державна адміністрація
Усі права на матеріали, розміщені на цьому сайті, належать Камінь-Каширській райдержадміністрації.
Адреса: 44500, м. Камінь-Каширський, вул. Воля, 2, т/ф. 50486, т. 23332, E-mail: info@kamadm.gov.ua
© 2014 kamadmin.gov.ua