14 травня 2024 ОФІЦІЙНИЙ ВЕБ-САЙТ

АРХІВ НОВИН

« Травень 2024 »
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31    

Головна>Новини>На Волині військові відзначили волонтерів медалями та грамотами
Вівторок, 12 квітня 2016 13:55

На Волині військові відзначили волонтерів медалями та грамотами

Від імені військового комісара Волинського обласного військового комісаріату відзнаки волонтерам Волинського обласного центру допомоги учасникам антитерористичної операції, що діє при Волинській обласній державній адміністрації  передали заступники військового комісара Волинського обласного військового комісаріату підполковники Ігор Підлісний та Андрій Кузьма.

– Годі оцінити вклад волонтерів у розвиток сучасного українського війська, – підкреслив підполковник І. Підлісний. – З початком АТО громадськість та волонтери стали надійною опорою армії та держави. Тому сьогодні ми із задоволенням вручили грамоти та пам’ятні медалі «Волонтер - з Україною в серці» керівнику Волинського обласного центру допомоги учасникам АТО Олексію Кушнєру та його заступникам Тетяні  Должко та Андрію Попику.

Нагадаємо, що Центр допомоги учасникам антитерористичної операції створений для допомоги демобілізованим учасникам АТО. Робота Центру пов’язана з юридичними питаннями, медичною допомогою, соціальною адаптацією, роботою з волонтерськими спілками та організаціями, що діють на території Волинської області, а також взаємодія з Центрами інших областей. Чітка координація між обласними Центрами та Центром у Києві дає змогу збільшити можливості допомоги для ветеранів АТО та їхніх родин. Окрім безпосередньої матеріальної та фінансової допомоги бійцям на передовій, волинські волонтери організували за напрямками роботу щодо освіти та працевлаштування колишніх воїнів АТО, їх реабілітацію та психологічну підтримку, допомагають у оформленні юридичних документів тощо. Загалом, волонтерська діяльність нараховує десятки постійно діючих проектів.

Офіцери військкомату завітали у Центр допомоги учасникам АТО з ось такою несподіванкою - відзнаками нашої роботи, – ділиться враженнями волонтерка Тетяна Должко, – Зокрема, нашій співпраці ось вже як півроку. Від військових ми отримали нагороди та грамоти. Дякуємо Вам за розуміння, підтримку та допомогу. Чесно зізнаюсь, саме з військкомісаріатом у нас склалась найефективніша співпраця!

 

Підполковник Володимир Скоростецький,

Регіональний медіа-центр МО України (м. Львів)

Переглядів 1318
Розробка: Відділ інформаційних технологій
апарату Волинської облдержадміністрації
Інформаційне наповнення:
Камінь-Каширська районна державна адміністрація
Усі права на матеріали, розміщені на цьому сайті, належать Камінь-Каширській райдержадміністрації.
Адреса: 44500, м. Камінь-Каширський, вул. Воля, 2, т/ф. 50486, т. 23332, E-mail: info@kamadm.gov.ua
© 2014 kamadmin.gov.ua