14 травня 2024 ОФІЦІЙНИЙ ВЕБ-САЙТ

АРХІВ НОВИН

« Травень 2024 »
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31    

Головна>Новини>Головне – координація дій та результат
Вівторок, 12 квітня 2016 12:33

Головне – координація дій та результат

Вже традиційним стало проведення керівниками району робочих нарад за участю міського та сільських голів, в ході яких піднімаються питання різного характеру. Адже серед пріоритетів влади – координація дій задля ефективного вирішення завдань економічного і соціального розвитку краю.

Сьогодні в райдержадміністрації відбулося чергове засідання. У президії – голова районної державної адміністрації Валерій Дунайчук і голова районної ради Віктор Сус.

Відтак розпочали обговорення з розгляду питання підготовчої роботи щодо призову громадян на строкову військову службу, укомплектування військових частин військовослужбовцями за контрактом.

Зокрема, як інформував заступник військового комісара – начальник відділення комплектування та призову Камінь-Каширського районного військового комісаріату Валентин Приймак, прикрим є той факт, що серед жителів району чимало таких, які ухиляються від виконання військового обов’язку. Зважаючи на це, він звернувся  до посадових осіб органів місцевого самоврядування взяти під особистий контроль оповіщення призовників на строкову військову службу та проведення відповідної роботи, спрямованої на популяризацію військової служби.

Не менша увага учасників наради була приділена заходам стосовно забезпечення укомплектування військових частин військовослужбовцями за контрактом. Проте, за словами заступника військового комісара по мобілізаційній підготовці районного військового комісаріату Івана Химчика, показники виконання поставленого завдання бажають бути кращими. Тим паче, що сьогодні найбільше акцентують на матеріальному забезпеченні військовослужбовців, то непогана мотивація.

На важливості співпраці органів місцевого самоврядування та правоохоронних структур наголошував начальник Камінь-Каширського відділу поліції Головного управління Національної поліції України у Волинській області Валентин Чих. Мовляв, існує ряд проблем, які потребують особливого контролю, а саме: несанкціонований видобуток бурштину та попередження самовільних рубок лісонасаджень.

Валентин Іванович повідав, що не так давно Маневицький район опинився у резонансному становищі з видобуванням «сонячного каменю», а нині «естафету перейняв» – Любешівський. Наразі визначено зони ризику на Камінь-Каширщині, зокрема території Новочервищанської, Тоболівської, Стобихівської, Верхівської сільських рад. Ситуація – хитка, тому керівник правоохоронного відомства закликав присутніх до максимальної співпраці та конструктивного діалогу, в тому числі щодо вирішення проблем у галузі лісового господарства.

Також учасники наради розглянули інші питання: про передачу та порядок надання послуг з реєстрації фізичних осіб, про інформування виконавчими комітетами міської, сільських рад відділу державного реєстру виборців райдержадміністрації щодо реєстрації, зняття з реєстрації виборців.

Насамкінець начальник управління агропромислового розвитку РДА Григорій Супрунюк озвучив окремі аспекти Комплексної програми розвитку агропромислового комплексу району.

Переглядів 1558

Галерея зображень

Розробка: Відділ інформаційних технологій
апарату Волинської облдержадміністрації
Інформаційне наповнення:
Камінь-Каширська районна державна адміністрація
Усі права на матеріали, розміщені на цьому сайті, належать Камінь-Каширській райдержадміністрації.
Адреса: 44500, м. Камінь-Каширський, вул. Воля, 2, т/ф. 50486, т. 23332, E-mail: info@kamadm.gov.ua
© 2014 kamadmin.gov.ua