04 травня 2024 ОФІЦІЙНИЙ ВЕБ-САЙТ

АРХІВ НОВИН

« Травень 2024 »
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31    

Головна>Новини>Актуальні теми – фахові коментарі
П'ятниця, 18 березня 2016 12:55

Актуальні теми – фахові коментарі

Актуальні питання життєдіяльності району так чи інакше потребують обширеного обговорення. А їх накопичилось достатньо.

З цією метою нині, 18 березня, голова районної державної адміністрації Валерій Дунайчук спільно з головою районної ради Віктором Сусом провели робочу нараду, а також засідання ради оборони району за участю заступника міського, сільських голів, представників районного відділу управління Державної служби з надзвичайних ситуацій України у Волинській області, керівництва районного військового комісаріату.

Першочергово увага присутніх акцентувалася на питанні пожежної безпеки, позаяк цьогоріч весна прийшла разом з її календарним початком. Саме тому фахівці ДСНС закликають дотримуватись обережності з вогнем у межах будь-якої природної території, рекомендували сільським головам довести цю інформацію до відома громад.

Про організацію роботи щодо передачі повноважень з реєстрації фізичних осіб органам місцевого самоврядування поінформувала керівник апарату райдержадміністрації Ольга Ващук. Адже відповідно до Закону України від 10 грудня 2015 року № 888 з 4 квітня 2016 року делегуються повноваження у сфері реєстрації місця проживання фізичних осіб від ДМС України до виконавчих органів міських, сільських, селищних рад. Відтак, за словами Ольги Петрівни, в районі активізовано відповідну роботу, державні реєстратори, які прийняті на відповідні посади, пройшли навчання та отримали доступ до реєстру прав на нерухоме майно.

Крім того, обговорили виконання бюджету в І кварталі 2016 року, а також хід розроблення містобудівної документації в населених пунктах району.

Робоча нарада плавно перейшла в засідання ради оборони району, позаяк питання тематичне – проведення роз’яснювальної роботи стосовно проходження військової служби за контрактом. До посадових осіб органів місцевого самоврядування звернувся військовий комісар Камінь-Каширського районного військового комісаріату Ігор Горпинко з проханням сприяти залученню краян до проходження військової служби у Збройних Силах України за контрактом, якомога ширше роз’яснювати переваги даного механізму.

Голова райдержадміністрації наголосив на важливості виконання завдання, покладеного державою.

Опісля присутні взяли участь у розширеному засіданні Ради оборони області, яке відбулося у відеоселекторному режимі.

Переглядів 1267
Розробка: Відділ інформаційних технологій
апарату Волинської облдержадміністрації
Інформаційне наповнення:
Камінь-Каширська районна державна адміністрація
Усі права на матеріали, розміщені на цьому сайті, належать Камінь-Каширській райдержадміністрації.
Адреса: 44500, м. Камінь-Каширський, вул. Воля, 2, т/ф. 50486, т. 23332, E-mail: info@kamadm.gov.ua
© 2014 kamadmin.gov.ua