04 травня 2024 ОФІЦІЙНИЙ ВЕБ-САЙТ

АРХІВ НОВИН

« Травень 2024 »
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31    

Головна>Новини>Вітання голови облдержадміністрації Володимира Гунчика з нагоди Міжнародного жіночого дня
Вівторок, 08 березня 2016 10:48

Вітання голови облдержадміністрації Володимира Гунчика з нагоди Міжнародного жіночого дня

Шановні жінки! Дорогі волинянки! Прийміть найщиріші та найтепліші слова вітань із нагоди Міжнародного жіночого дня – 8 Березня.

Чимало скептиків вважають, що походження свята пов’язане з радянськими традиціями. Але, якщо здійснити історичний екскурс, то стає зрозумілим – виникло воно задовго до становлення радянської системи. Головною передумовою виникнення цього прекрасного весняного свята був і залишається той факт, що з самого початку це був прояв боротьби жінок багатьох країн світу проти злиднів, за рівноправність, мир та повагу до своєї праці. Сьогодні ж Міжнародний жіночий день святкують чимало країн світу від Америки до Японії не лише як свято любові й поклоніння прекрасній половині людства, а й як символ прагнення жінок до волі, свободи та незалежності.

У всі часи жінкам присвячували пісні, віршовані рядки, їх боготворили, ними захоплювалися. Позаяк саме жінкам природа дарувала одночасно стихійну та лагідну силу, безмежне терпіння, вміння любити та прощати. Краса жінки надихає, її ніжність та теплота розтоплюють найсуворіші серця, а здатність давати життя викликає захоплення та повагу. Усі великі митці, які залишили культурний спадок людству, були натхненні саме жінкою: матір'ю,сестрою, донькою, дружиною, коханою.

Сьогодні жінки світу активні учасники суспільного, культурного та економічного життя. Чимало з них на рівні з чоловіками присвятили себе й такій, здавалося б, не зовсім жіночій справі – військовій службі. У нелегкий для України час жінки пліч-о-пліч із відважними українськими воїнами стали на боротьбу проти агресора на східних рубежах країни. Сотні українок поповнили ряди військовослужбовців, військових медиків та беруть активну участь у волонтерському русі, ставши надійною опорою для української армії.

Особливих слів заслуговують жінки, на долю яких випали важкі випробування – втрата найдорожчого. На жаль, вони віддали державі найцінніше – своїх рідних та близьких. Низький вам уклін та щирі співчуття.

Упродов віків жінка залишається основою суспільства, берегинею родинного вогнища та надійною опорою для чоловіків.

Любі жінки! Тож нехай ваша доля буде сповнена тепла та любові, у домівках панують спокій та затишок, а усі починання увінчаються успіхом та перемогою. Залишайтеся й надалі підтримкою для своїх рідних, їх надією та оберегом. Здоров’я, миру та злагоди бажаю вам і вам вашим родинам, процвітання та благополуччя нашій рідній Україні!

 

З повагою голова облдержадміністрації Володимир Гунчик

Переглядів 1148
Розробка: Відділ інформаційних технологій
апарату Волинської облдержадміністрації
Інформаційне наповнення:
Камінь-Каширська районна державна адміністрація
Усі права на матеріали, розміщені на цьому сайті, належать Камінь-Каширській райдержадміністрації.
Адреса: 44500, м. Камінь-Каширський, вул. Воля, 2, т/ф. 50486, т. 23332, E-mail: info@kamadm.gov.ua
© 2014 kamadmin.gov.ua