20 травня 2024 ОФІЦІЙНИЙ ВЕБ-САЙТ

АРХІВ НОВИН

« Травень 2024 »
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31    

Головна>Новини>Нарада щодо закріплення відповідальних за сім’ями загиблих учасників АТО
Середа, 10 вересня 2014 16:01

Нарада щодо закріплення відповідальних за сім’ями загиблих учасників АТО

10.09.2014 року голова райдержадміністрації Сергій Дмитрук провів нараду з представниками районного відділу управління Державної служби з надзвичайних ситуацій України у Волинській області, відділів культури та освіти райдержадміністрації, керівництвом закладів охорони здоров’я району. В ході наради було прийнято рішення закріпити відповідальних за сім’ями загиблих учасників АТО для здійснення соціального супроводу даних сімей.

Відповідно до статей 28, 31, 33 Закону України «Про місцеві державні адміністрації», з метою підтримки та надання допомоги у вирішенні питань соціального забезпечення сімей загиблих учасників антитерористичної операції головою райдержадміністрації Сергієм Дмитруком було затверджено розпорядження про закріплення керівників структурних підрозділів районної державної адміністрації, окремих територіальних органів міністерств та інших центральних органів виконавчої влади за сім’ями загиблих учасників антитерористичної операції, що проживають у Камінь-Каширському районі.

Згідно цього  розпорядження прийнято такі рішення:

- Королько Валентина Петрівна (місто Камінь-Каширський) – Багнюк Андрій Миколайович – начальник Камінь-Каширського районного відділу управління Державної служби з надзвичайних ситуацій України у Волинській області;

- Герасимік Наталія Василівна (село Видерта) – Потягайло Людмила Адамівна – головний лікар Камінь-Каширської ЦРЛ;

- Приймак Марія Іванівна (село Полиці) – Пась Віктор Іванович – начальник відділу освіти райдержадміністрації;

- Павляшик Марія Тихонівна (село Качин) – Сидорчук Євгенія Кіндратівна – начальник відділу культури райдержадміністрації.

По завершенню наради, голова райдержадміністрації зазначив, що потрібно приділити максимум уваги родинам, чиї рідні загинули захищаючи територіальну цілісність країни. Сергій Олександрович наголосив на необхідності постійного контакту районної влади, органів місцевого самоврядування з такими сім’ями і вирішення їх проблемних питань. Також, голова райдержадміністрації акцентував увагу присутніх  щодо своєчасного подання до департаменту соціального захисту населення облдержадміністрації інформації про відповідно проведену роботу.

Переглядів 1446
Розробка: Відділ інформаційних технологій
апарату Волинської облдержадміністрації
Інформаційне наповнення:
Камінь-Каширська районна державна адміністрація
Усі права на матеріали, розміщені на цьому сайті, належать Камінь-Каширській райдержадміністрації.
Адреса: 44500, м. Камінь-Каширський, вул. Воля, 2, т/ф. 50486, т. 23332, E-mail: info@kamadm.gov.ua
© 2014 kamadmin.gov.ua