27 квітня 2024 ОФІЦІЙНИЙ ВЕБ-САЙТ

АРХІВ НОВИН

« Квітень 2024 »
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Головна>Новини>Рятувальники підбили підсумки роботи за рік, що минув
Середа, 25 січня 2023 14:16

Рятувальники підбили підсумки роботи за рік, що минув

Рятувальники працюють 24/7, тому із введенням воєнного стану в їхньому графіку практично нічого не змінилося, а лише додалося – масштаби та складність роботи. Про основні напрямки діяльності служби за минулий рік йшлося в ході підсумкової наради, яка відбулася сьогодні, 25 січня 2023 року, під керівництвом заступника начальника головного управління ДСНС України у Волинській області Віктора Милостивого.

В засіданні взяли участь начальниця районної військової адміністрації Ольга Ващук, керуючий справами районної ради Валерій Хитрик, міський голова Віктор Пась і заступник Любешівського селищного голови Володимир Сергійчук.

З інформаційною довідкою виступив начальник Камінь-Каширського РУ ГУ ДСНС України у Волинській області Віталій Деркач, який, власне, розповів про те, як працював очолюваний ним підрозділ протягом звітного періоду.

Зокрема, йшлося про посилення контролю за станом пожежної та техногенної безпеки, активізацію заходів із запобігання надзвичайним подіям і трагічним випадкам, оперативне реагування на кризові ситуації, посилення інформаційно-роз’яснювальної та профілактичної роботи серед населення, функціонування підрозділів місцевої пожежної охорони та їхнє матеріально-технічне забезпечення.

За словами Віталія Миколайовича, рятувальники відпрацьовували алгоритми дій при всіх можливих надзвичайних ситуаціях воєнного характеру. У зв’язку з цим, забезпечували максимальне використання людського та технічного ресурсів. Зокрема, у фокусі уваги перебували питання налагодження системи оповіщення під час повітряних тривог, утримання в належному стані фонду захисних споруд цивільного захисту, забезпечення автономного функціонування у випадку перебоїв із постачанням електроенергії та в умовах енергетичного «блекауту», розгортання пунктів незламності для потреб населення. 

Не оминули тему міжнародного співробітництва, спрямованого на покращення боєготовності підрозділів.

– Минулий рік – один із найскладніших. Та, попри всі його виклики, ми гідно пройшли випробування та продовжуємо тримати стрій. Головне – зберігати виваженість і спокійно оцінювати ситуацію. Тож дякую за вашу роботу та співпрацю. Далі більше! Далі разом! До перемоги! – резюмувала очільниця виконавчої гілки влади в районі Ольга Ващук.

За результатами наради, відзначений високий рівень професіоналізму та самовідданість особового складу під час виконання робіт за призначенням.

Начальниця районної військової адміністрації Ольга Ващук і міський голова Віктор Пась отримали почесні нагороди головного управління ДСНС України у Волинській області, які вручив посадовцям заступник начальника цього відомства Віктор Милостивий.

 

Відділ інформаційної діяльності, забезпечення взаємодії з органами місцевого самоврядування та контролю райдержадміністрації

Переглядів 620
Розробка: Відділ інформаційних технологій
апарату Волинської облдержадміністрації
Інформаційне наповнення:
Камінь-Каширська районна державна адміністрація
Усі права на матеріали, розміщені на цьому сайті, належать Камінь-Каширській райдержадміністрації.
Адреса: 44500, м. Камінь-Каширський, вул. Воля, 2, т/ф. 50486, т. 23332, E-mail: info@kamadm.gov.ua
© 2014 kamadmin.gov.ua