27 квітня 2024 ОФІЦІЙНИЙ ВЕБ-САЙТ

АРХІВ НОВИН

« Квітень 2024 »
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Головна>Новини>"Разом до перемоги!": в районі відбулася низка заходів до Дня Соборності України
Субота, 21 січня 2023 15:59

"Разом до перемоги!": в районі відбулася низка заходів до Дня Соборності України

Від мистецьких акцій до спортивних змагань. Усі заходи, присвячені Дню Соборності України, відбулися з благодійною метою – допомогти воїнам, які вже майже рік героїчно дають відсіч ворогові.

Нині в українців одне на всіх бажання. І це бажання творчо передав своїми віншуваннями Волинський державний академічний народний хор, який відвідав Камінь-Каширщину напередодні важливої пам'ятної дати.

Сьогодні в районному центрі організували змагання з волейболу серед представників військових структур, які дислокуються на теренах краю, центрів комплектування та соціальної підтримки, а також збірної команди органів виконавчої влади та місцевого самоврядування, яка за результатами спортивного дійства, здобула першість. Друге місце виборола рота охорони другого відділу Камінь-Каширського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки (смт Любешів), третє – розділили 50-й та 51-й батальйони.

Заклади освіти традиційно провели патріотично-виховні заходи.

Безпосередньо в День Соборності в усіх храмах молитимуться за єдність України, за її захисників і захисниць, за мир і перемогу. В кожній громаді вшанували тих, чиї життя забрала війна, зокрема керівництво району та громадськість взяли участь у церемоніях покладання квітів до пам'ятників борцям за Україну.

– Понад сто років після проголошення Акта Злуки, а ми залишаємося об'єднаними у відстоюванні незалежності своєї держави. І хоча сьогодні переживаємо складні історичні моменти, нашу соборність не здатен побороти жоден ворог. Нехай віра та незламний дух згуртовують нас на шляху до перемоги! Тримаймося! Єднаймося! Слава Україні! Слава її Героям! – каже начальниця районної військової адміністрації Ольга Ващук.

З Днем Соборності, Україно! Нехай нескінченно тебе береже Всевишній!

 

Відділ інформаційної діяльності, забезпечення взаємодії з органами місцевого самоврядування та контролю райдержадміністрації 

Переглядів 458
Розробка: Відділ інформаційних технологій
апарату Волинської облдержадміністрації
Інформаційне наповнення:
Камінь-Каширська районна державна адміністрація
Усі права на матеріали, розміщені на цьому сайті, належать Камінь-Каширській райдержадміністрації.
Адреса: 44500, м. Камінь-Каширський, вул. Воля, 2, т/ф. 50486, т. 23332, E-mail: info@kamadm.gov.ua
© 2014 kamadmin.gov.ua