20 квітня 2024 ОФІЦІЙНИЙ ВЕБ-САЙТ

АРХІВ НОВИН

« Квітень 2024 »
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

П'ятниця, 02 листопада 2018 09:26

Ангела Меркель високо оцінила реформу децентралізації

Децентралізація – дуже важлива реформа для України, яка дає повноваження людям і підвищує конкуренцію в місцевому самоврядуванні. Можу відверто сказати, що різниця між Східною і Західною Україною існує, як і існує різниця між сільськими регіонами і містами. Але саме реформа децентралізації дає людям відчути себе господарем своєї області, свого регіону і свого міста. На цьому наголосила у своїй промові у Будинку Децентралізації Федеральний канцлер Німеччини Ангела Меркель.

«Реформа децентралізації покращує фінансовий клімат в регіонах і податкову складову. І Німеччина підтримує цю важливу реформу разом з партнерами з Європейського Союзу. Наскільки я можу зараз бачити, у вас є прекрасний дух співпраці і значні результати реформи», — наголосила пані Ангела Меркель.

Канцлер Німеччини подякувала Віце-прем’єр-міністру Геннадію Зубку і українському Уряду за зусилля у реалізації реформи децентралізації. «І я знаю, що Президент України Петро Порошенко гаряче підтримує цю реформу», — підкреслила вона.

Вона зазначила, що програма «U-LEАD з Європою», яка допомагає впроваджувати реформу децентралізації, забезпечує проведення на місцях висококваліфікованих тренінгів та семінарів, які дають людям надію на завтрашній день. В українців з’являється віра в майбутнє.

У свою чергу Геннадій Зубко подякував Федеральному канцлеру Ангелі Меркель за високу оцінку реформи децентралізації та зусиль України по її реалізації. «Дякую всім нашим міжнародним партнерам, а також Cпецпосланнику Георґу Мільбрадту та Мінрегіону за допомогу у її впровадженні», — наголосив Віце-прем’єр-міністр.

Під час зустрічі у центральному офісі ULEAD учасники проговорили подальший законодавчий маршрут реформи, який був напрацьований спільно зі Спеціальним посланником Уряду Федеративної Республіки Німеччина з питань реформ у галузях урядування та децентралізації в Україні Георгом Мільбрадтом.

Довідково

Виступ Федерального канцлера Німеччини Ангели Меркель доступний на FB - сторінці Геннадія Зубка.

 

Служба Віце-прем'єр-міністра України

Переглядів 2257
Розробка: Відділ інформаційних технологій
апарату Волинської облдержадміністрації
Інформаційне наповнення:
Камінь-Каширська районна державна адміністрація
Усі права на матеріали, розміщені на цьому сайті, належать Камінь-Каширській райдержадміністрації.
Адреса: 44500, м. Камінь-Каширський, вул. Воля, 2, т/ф. 50486, т. 23332, E-mail: info@kamadm.gov.ua
© 2014 kamadmin.gov.ua