16 квітня 2024 ОФІЦІЙНИЙ ВЕБ-САЙТ

АРХІВ НОВИН

« Вересень 2022 »
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30    

Головна>Звіти про виконання планів роботи райдержадміністрації >Фільтрувати матеріали за датою: Четвер, 15 вересня 2022
Фільтрувати матеріали за датою: Четвер, 15 вересня 2022

Українські воїни повертають життя, звільняючи окуповані території. Натомість часто заради цього жертвують власними.

На жаль, така доля спіткала ще п'ятьох жителів Камінь-Каширського району: Бурдака Віктора Івановича, Бурдака Сергія Володимировича із села Седлище, Ланевича Андрія Володимировича, Михальчука Андрія Миколайовича, Стефанюка Сергія Іларіоновича із селища Любешів. 

Збройні сили України розпочали звільнення тимчасово окупованих територій. Окупанти намагаються закріпитися на тимчасово окупованих територіях як мілітарними, так і немілітарними способами: шляхом створення окупаційних адміністрацій, проведенням паспортизації, референдумів.

Розлючені та налякані наступом українських військ окупанти застосовують найпідлішу «зброю» – заручників, за якими ховаються. Вони практикують створення «живого щита», організовуючи офлайн навчання в школах, створюючи величезні черги з автомобілів на блокпостах, розміщуючи військову техніку й особовий склад біля житлових будинків.

Зважаючи на важливість поширення соціально корисної інформації щодо охорони здоров’я та доступу до медичних послуг під час воєнного стану, а також наявний суспільний запит на таку інформацію, Міністерство охорони здоров’я України у співпраці з Проєктом USAID «Підтримка реформи охорони здоров’я», презентує відеоролики з актуальною інформацією для українців, зокрема внутрішньо переміщених осіб, на тему отримання медичних послуг та захисту здоров’я від інфекційних хвороб:

Щодня сотні сміливих працівників докладають титанічних зусиль, аби вчасно доставляти все необхідне. Для армії, бізнесу та всіх, хто цього потребує. Зокрема, перевозять небезпечний вантаж.

Тож хочемо нагадати, що на Гіді з держпослуг є всі потрібні послуги для такого транспортування. Діліться ними з усіма, кому вони можуть знадобитися.

Всеукраїнський молодіжний рух «Let’s do it Ukraine» – учасник загальносвітового руху «Let’s Do It World», що об’єднує понад 60 мільйонів активістів у 191 країні, які щорічно в третю суботу вересня виходять на прибирання у своїй країні.

Поки російські окупанти намагаються забрати у нас незалежність, суверенність, нищать нашу спадщину та природу, ми, українці – незламні і продовжуємо боронити свою державу, кожен на своєму фронті.

Звернення начальниці районної військової адміністрації Ольги Ващук

Дякую всім нашим воїнам! Дякую кожному і кожній, хто бере участь в рятувальних операціях після російських ударів. Відповімо терористам на кожну їхню підлість, на кожну ракету, на кожен снаряд. Ми це можемо.

14 вересня 2022 року в області перебував міністр охорони здоров’я України Віктор Ляшко. В рамках візиту відбулась робоча нарада з керівництвом області, міськими головами і головними лікарями Нововолинська та Володимира. Зокрема, учасники наради обговорили кластеризацію лікарень та позицію Уряду щодо створення госпітального округу.

Нагадаємо, Верховна Рада України схвалила закон, що дозволяє МОЗ  запустити інфраструктурну частину реформи охорони здоров’я (№6306). Відповідно до нового підходу, заклади охорони здоров’я в області будуть об’єднані в один госпітальний округ. В рамках одного госпітального округу медзаклади будуть поділені на надкластерні, кластерні та загальні лікарні.

Розробка: Відділ інформаційних технологій
апарату Волинської облдержадміністрації
Інформаційне наповнення:
Камінь-Каширська районна державна адміністрація
Усі права на матеріали, розміщені на цьому сайті, належать Камінь-Каширській райдержадміністрації.
Адреса: 44500, м. Камінь-Каширський, вул. Воля, 2, т/ф. 50486, т. 23332, E-mail: info@kamadm.gov.ua
© 2014 kamadmin.gov.ua