Версія для друку
Середа, 13 жовтня 2021 11:23

На Камінь-Каширщині вшанували пам’ять захисників України

День захисників і захисниць України – свято нескорених, бо всупереч всім випробуванням дух українського народу не під силу зламати жодному ворогу. Це свято героїчне, а водночас трагічне, бо покликане вшанувати воїнів, які ціною власного життя захищали свою родину, свій народ, свою державу.

– У цей день не можна не згадати тих, хто поклав найцінніше за мир і спокій. Протягом останніх буремних років наш поліський край зазнав трагічних втрат. Захищаючи свободу та незалежність України, на Сході гинули земляки. Сім’ї не дочекалися рідних: сина, доньку, батька, брата, чоловіка... Єдине, що потрібно сьогодні, – пам’ятати Героїв, молитися за спокій їхніх душ і боротися за переможне майбутнє України, – говорить голова райдержадміністрації Ольга Ващук.

На знак вшанування загиблих борців рідної землі керівництво краю поклало квіти до могил учасників АТО/ООС і меморіальних дошок, встановлених на їхню честь.

Слід зазначити, що завтра, 14 жовтня, у храмах району відбудуться молебні за Україну та її захисників і захисниць.

 

Відділ інформаційної діяльності, забезпечення взаємодії з органами місцевого самоврядування та контролю райдержадміністрації 

Переглядів 626

Галерея зображень