Версія для друку
Середа, 18 серпня 2021 20:06

Відтепер у селищі Любешів функціонуватиме сучасний відділ поліцейської діяльності

Якісний поліцейський сервіс, оперативне реагування на виклики, організований безпековий простір – необхідність, продиктована часом. У рамках адміністративно-територіальної реформи триває оптимізація роботи районних підрозділів поліції – управлінь та відділів. А щоб максимально охопити населення поліцейським захистом, у їх складі створюють окремі структурні одиниці, одна із яких відтепер функціонуватиме у селищі Любешів.

Сьогодні, 18 серпня 2021 року, тут відкрили нове приміщення для відділу поліцейської діяльності № 1 Камінь-Каширського районного відділу поліції ГУНП у Волинській області. Голова облдержадміністрації Юрій Погуляйко та голова райдержадміністрації Ольга Ващук ознайомилися з його роботою, привітали керівний та особовий склад органів поліції з важливою подією. На відкритті побувала й народна депутатка України Ірина Констанкевич.

Слід зауважити, що основні будівельні роботи на об’єкті стартували у жовтні минулого року, хоча реконструкція приміщення розпочалася ще задовго до цього. На відповідні потреби спрямували кошти з державного бюджету на загальну суму понад 10 мільйонів гривень. Нове двоповерхове приміщення оснащене офісними меблями та комп’ютерною технікою. Очолює підрозділ майор поліції Володимир Хвесик. 

– Сьогоднішня подія демонструє те, що правоохоронні органи активно впроваджують зміни в системі управління шляхом створення на базі району єдиного безпекового простору. Сподіваюсь, злагодженість і спільна робота всієї структури даватиме хороші результати, а рівень довіри громадян до важливої силової інституції лише зростатиме, – зазначила під час виступу голова райдержадміністрації Ольга Ващук.

Традиційно присутні здійснили огляд реконструйованого приміщення й довколишньої території.

До слова, з метою підвищення якості надання поліцейських послуг для потреб відділу передали службовий автомобіль марки «Peugeot». Ключі від авто вручив керівнику підрозділу начальник ГУНП у Волинській області Юрій Крошко.

 

Відділ інформаційної діяльності, забезпечення взаємодії з органами місцевого самоврядування та контролю райдержадміністрації       

Переглядів 1116

Галерея зображень