Версія для друку
Середа, 22 червня 2022 12:18

Сучасний профорієнтаційний сервіс «МОЯ ПРОФЕСІЯ: консультаційна мережа»

Шановні старшокласники та шукачі роботи!     

Службою зайнятості запроваджена онлайн-профорієнтація за допомогою спеціального сервісу - веб-базована платформа «МОЯ ПРОФЕСІЯ: консультаційна мережа».  Відтепер система профорієнтаційного діагностування стала загальнодоступною, усі бажаючі мають можливість безкоштовно отримати послуги з профорієнтації дистанційно у он-лайн форматі, якщо існує потреба у:

- виборі (зміні) професії;

- вибор майбутнього напряму професійного навчання;

-оцінці власних здібностей;

-саморозвитку.

Програма тестування основана на діагностиці й зіставленні трьох основних факторів успішного професійного навчання й самореалізації: 
-професійна мотивація визначає глибинні професійні інтереси й цінності
-структура інтелекту – рівень розвитку інтелекту (ІQ), специфіку структури здібностей,
-психологічні схильності – схильність до певних видів професійної діяльності.
Користувач платформи може пройти тестування он-лайн в зручний час і за результатами проконсультуватись у спеціаліста. Під час тестування, у користувача є можливість отримати комплексний звіт від фахівців щодо вибору професії чи сфери професійної діяльності.

Для користування профорієнтаційною платформою «Моя професія: консультаційна мережа» можна на сайті Державної служби зайнятості за адресою: www.dcz.gov.ua (закладка «Пройти тестування») або за посиланням www.myprofession.com.ua.

Для отримання додаткової інформації  звертайтесь до Камінь-Каширсько районної філії Волинського обласного центру зайнятості, пл. Незалежності, 8 або за номером телефону (03357) 5-05-07

Переглядів 325