Версія для друку
Середа, 23 лютого 2022 15:02

Профорієнтаційна гра

23 лютого за участю профорієнтатора Камінь-Каширська районна філія Волинського обласного центру зайнятості Тетяни Митчик та соціального педагога Камінь-Каширського міжшкільного навчально-виробничого комбінату Ірина Карпік проведено інтерактивно мотиваційний захід у формі профорієнтаційної гри «Твої професійні рішення» для учнів випускних класів загальноосвітніх навчальних закладів Камінь-Каширського району.

Гра «Твої професійні рішення» яскраво відтворює реалії трудового життя людини, де важливо зробити перший крок у доросле життя - правильно обрати майбутній фах.

Ознайомившись з умовами гри, старшокласники впевнено вибирали бажану професію і спеціальність, шукати майбутній вид трудової діяльності і певні блага в номінаціях «відпочинок», «одяг» та «харчування» в залежності від визначених ними можливостей. Кожен учасник відпрацьовував навички самостійного прийняття рішень і робив певний висновок. Переможцями профорієнтаційної гри стали учасники, які зуміли відвідати кожну локацію і пояснити свій вибір.

Переглядів 656