Версія для друку
П'ятниця, 20 серпня 2021 16:03

Я люблю Україну!

19 серпня 2021 року ✅В рамках акції "Успіх в дії" до 30-річчя Незалежності України відбувся виїзний захід Камінь-Каширськоїрайонної філії Волинського обласного центру зайнятості  в село Нуйно Сошичненської ОТГ.

✅В ході акції жителів громади інформували  про послуги та можливості державної служби зайнятості, відбулися зустрічі з очільник Сошичненської територіальної громади Ігор Волосюк та його заступником Віталієм  Ярошуком, підприємцями громади .

✅Про стан ринку праці, у тому числі регіонального, тенденції на ринку праці, попит та пропозицію робочої сили в сучасних умовах поінформувала  директор філії Лілія Дзямко.

✅Проведено конкурс малюнків для дітей "Я люблю Україну". Для підвищення рівня доступності профорієнтаційних послуг всіх учасників виїзного заходу поінформовано про можливість проходження онлайн-тестування на платформі «Моя професія: консультаційна мережа».

Жителі  громади підготували патріотичну концертну програму з нагоди державного свята, яка неабияк потішила велелюдну аудиторію.

Переглядів 455