Версія для друку
Понеділок, 19 серпня 2019 09:26

Бліц - навчання з роботодавцями

   З метою проведення інформаційно-роз’яснювальної роботи серед роботодавців району   16 серпня 2019 року було проведено бліц-навчання  « Безпека та гігієна праці, підбір та соціальні гарантії працівників».

У заході взяли участь представники  служби  зайнятості, Територіальної інспекції з питань праці у Волинській області та підприємств району.

З інформацією  з питань нагляду та контролю за додержанням законодавства про працю, працевлаштування інвалідів виступила головний державний інспектор Ніна Бляшук.

Ірма Міщук – лікар з гігієни праці  поділилася з присутніми інформацією щодо реалізації державної політики у сферах промислової безпеки, охорони праці, професійні захворювання, шкідливі умови праці,  гігієни праці з виконання заходів щодо запобігання виникненню професійних захворювань та дотримання вимог санітарних норм та правил.

Головний державний інспектор відділу з питань експертизи умов праці  Л. Шкуро поділилася з роботодавцями питаннями проведення атестацій робочих місць за умовами праці та професіями, збереженню здоровя працівників та наявності обов’язкових медичних оглядів.

Лілія Дзямко – директор районної філії підвела підсумки і сказала, що  обговорення даних законодавчих питань  відіграє велику роль в  роботі кожного підприємства.

Спілкування проходило у довірливій атмосфері. Кожен учасник бліц-навчання отримав набір роздаткового інформаційного матеріалу та почерпнув дуже багато корисної інформації для себе під час заходу та обміну досвідом з колегами.

Переглядів 905