Версія для друку
Субота, 05 травня 2018 15:01

Увага! Вакансія!

Компанія Товариство з обмеженою відповідальністю «Фуджікура Аутомотів Україна Львів»  успішно реалізувала проект у Львівській області, відкривши два заводи з виробництва кабельної продукції для автотранспортних засобів. На світовому ринку компанія працює понад 130 років і представлена у більшості країн світу. Фуджікура Аутомотів Україна Львів знаходиться за адресою: Львівська обл.. Яворівський р-н, с. Підрясне, вул. Європейська, 1.

На сьогодні в компанії працює понад 3000 працівників, поряд з цим наявними є 675 актуальних вакансій, з 6них 160 вакансій для осіб з інвалідністю (внесені засобами ЄІАС.NET в базу даних Львівського міського центру зайнятості). Найбільше підприємство потребує операторів автоматичних ліній та установок.

Вимоги:

  • бажання працювати;
  • здатність розрізняти кольори;
  • досвід роботи не потрібний. Підприємство забезпечує працівників теоретичним та практичним навчанням.

Компанія Фуджікура прагне бути одним з найкращих роботодавців на ринку праці, забезпечуючи комфортні умови праці для працівників та конкурентну заробітну плату, зокрема:

  • офіційне працевлаштування;
  • пільгове харчування;
  • безкоштовне транспортне забезпечення;
  • організацію та проведення соціальних заходів;
  • житлом за рахунок компанії (хостел).

За більш детальною інформацією щодо організації та підбору працівників пропонуємо звертатися за телефонами: (032) 233-05-78, (096) 735-25-40 – Наконечна Наталія Володимирівна, начальник відділу по роботі з ринко утворюючими підприємствами Львівського обласного центру зайнятості,    (067) 471-82-15 – Вікторія Кіт, рекрутер компанії «Фуджікура». Для запису на співбесіду необхідно телефонувати безпосередньо до компанії за телефонами: 0800-306-340 (дзвінки безкоштовні), (097) 126-97-69 (оплата дзвінків здійснюється відповідно до тарифів оператора).

Для проходження співбесіди потрібні такі документи: паспорт, військовий квиток (за наявності), реєстраційний номер облікової картки платника податків.

Переглядів 1129