Версія для друку
Четвер, 26 квітня 2018 08:32

Молодь на ринку праці

25 квітня в Камінь-Каширській районній філії Волинського обласного центру зайнятості відбувся семінар  «Молодь на ринку». Захід проведено для безробітної молоді віком до 35 років.

Нестача досвіду роботи або його відсутність – основна причина відмови роботодавця у прийнятті на роботу молодої особи. Тому дуже важливо максимально навчитись використовувати свої переваги на ринку праці і добре розуміти вимоги роботодавця. В ході семінару безробітні отримали інформацію про послуги та можливості служби зайнятості, обговорювали свої проблеми і невдачі під час пошуку роботи,  визначились  з    основними  перевагами:  більш тривалим періодом  майбутньої працездатності в порівнянні з іншими віковими групами працівників,  відсутністю негативного досвіду безвідповідального відношення до результатів праці,  більш високою оперативністю.

Для  підвищення своєї конкурентоспроможності слухачам запропоновано  скористатись новим сервісом  Державна Служби зайнятості – «Електронний кабінет шукача роботи».  Безробітний може отримати інформацію про актуальні ваканції, можливості участі у громадських роботах та інших роботах тимчасового характеру, записатися і взяти участь у заходах, які зацікавлять та отримати ряд іншої інформації.

Провідний фахівець з профорієнтації               Т. Стоцька

Переглядів 1057