Версія для друку
П'ятниця, 13 жовтня 2017 16:10

У кожного свій шлях до успіху

Задля розширення уявлення випускників професійно-технічного навчального закладу про обрані професії та ознайомлення з ними безпосередньо на виробництві, навчання технології пошуку роботи та навикам самопрезентації, подолання комунікативних бар’єрів в жовтні 2017 року впроваджується нова форма роботи- профорієнтаційний квест «Зроби себе сам або Твій шлях до успіху!».

     На першому етапі учні ДПТНЗ «Камінь-Каширське ВПУ» самостійно проводять маркетингове дослідження: ознайомлюються з підприємствами, на яких можна працевлаштуватись за фахом, вивчають основні посадові обов’язки, вимоги роботодавця, рівень заробітної плати, соціальний пакет, можливості кар’єрного росту. Шляхом аналізу відповідних анкет проводиться обговорення проведеного дослідження разом з працівниками К-Каширського районного центру зайнятості та педагогічними працівниками навчального закладу.

     В рамках другого етапу «Self-менеджмент» 12 жовтня відбувся семінар для учнів ДПТНЗ «Камінь-Каширське ВПУ» на тему «Особливості написання резюме. Відео-резюме». Резюме — один з найефективніших інструментів пошуку роботи, мета якого- привернути увагу роботодавця, щоб у нього виникло бажання і потреба зустрітись з шукачем роботи. В ході заходу учні ознайомились з основними видами та структурою, вимогами до підготовки та складання резюме. Учасники заходу здобули практичні навики щодо підготовки ефективного резюме, завдяки якому потенційний роботодавець оцінить професійну придатність молодого працівника.

Переглядів 1240