19 квітня 2024 ОФІЦІЙНИЙ ВЕБ-САЙТ

АРХІВ НОВИН

« Листопад 2021 »
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Фільтрувати матеріали за датою: Четвер, 11 листопада 2021

Магазин жіночого одягу «Панна» та магазин кондитерських виробів «Вацак» відвідала голова райдержадміністрації Ольга Ващук спільно з рейдовою групою у рамках профілактичних перевірок.

Обстеження щодо дотримання протиепідемічних заходів, які діють у червоній зоні епіднебезпеки, провели сьогодні, 11 листопада 2021 року.

На Волині активно підтримали ініціативу Президента України Володимира Зеленського «Активні парки – локації здорової України».

«Нещодавно ми проводили масові тренування на чотирьох майданчиках у Боратинській, Головненській, Ківерцівській та Луківській територіальних громадах. А сьогодні мережа активних парків Волині розширилась ще на 7 спортивних локацій: по одному – на територіях Нововолинської, Камінь-Каширської та Устилузької ТГ та чотири таких парки – у Підгайцівській громаді (в селах Лище, Крупа, Підгайці, Романів)», - повідомив на свої сторінці у мережі «Фейсбук» голова облдержадміністрації Юрій Погуляйко.

Упродовж останньої доби в Камінь-Каширському районі зареєстровано 68 нових випадків коронавірусної інфекції, зокрема:

Глава держави закликав українців вакцинуватися від COVID-19, щоб уникнути тяжкого перебігу хвороби. 

Володимир Зеленський також акцентував увагу на готовності наших військових до будь-якого сценарію розвитку подій на кордонах України, ситуації з енергетичною безпекою держави та результатах засідання Ради національної безпеки і оборони.

Зміни у суспільстві неможливі без толерантного спілкування. У вересні цього року перша леді Олена Зеленська презентувала «Довідник безбар’єрності», який зафіксував нові норми мови без бар’єрів – без дискримінаційних чи стереотипних висловлювань стосовно різних людей.

Одним із розділів Довідника став «Безбар’єрний календар», який розповідає про важливі дати, визначні і пам’ятні дні, а також пояснює, для чого їх запроваджено, як потрібно відзначати та коли привітання є недоречними.

Торговий центр «Біг Бен» у місті Камені-Каширському перевірили 10 листопада 2021 року на дотримання протиепідемічних заходів, що діють у «червоній» зоні епідемічної небезпеки.

Рейдова група, до роботи якої долучився перший заступник голови райдержадміністрації Олександр Михалік, поспілкувалися з адміністрацією закладу та працівниками.

Як відомо, всі служби, котрі здійснюють контроль за дотриманням карантинних обмежень «червоної» зони епідемічної небезпеки, працюють у посиленому режимі.

Спільні рейдові групи, до складу яких входять фахівці Держпродспоживслужби й поліції, щодень проводять профілактичні відпрацювання закладів різних сфер діяльності.

Розробка: Відділ інформаційних технологій
апарату Волинської облдержадміністрації
Інформаційне наповнення:
Камінь-Каширська районна державна адміністрація
Усі права на матеріали, розміщені на цьому сайті, належать Камінь-Каширській райдержадміністрації.
Адреса: 44500, м. Камінь-Каширський, вул. Воля, 2, т/ф. 50486, т. 23332, E-mail: info@kamadm.gov.ua
© 2014 kamadmin.gov.ua