18 квітня 2024 ОФІЦІЙНИЙ ВЕБ-САЙТ

АРХІВ НОВИН

« Лютий 2022 »
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28            

Фільтрувати матеріали за датою: Вівторок, 22 лютого 2022

Перший етап кампанії  щеплення проти поліомієліту дітей віком від 6 місяців до 6 років, які мають порушення Національного календаря,  розпочався 1 лютого цього року.

Темпи вакцинації є недостатніми: на 18 лютого щеплення отримали 40 026 дітей, що становить лише 28% від запланованої кількості.

668 508 українців вже отримали бустер і подовжили захист від COVID-19!

Чому потрібен бустер? Бустерна доза запобігає тяжкому перебігу хвороби, особливо серед груп ризику, а також допомагає системі охорони здоров’я уникнути перенавантаження. Після ревакцинації імунний захист поновлюється. Ефект бустера дуже високий: йдеться про близько 90% захисту у запобіганні госпіталізації.

У рамках програми Президента України Володимира Зеленського «Велике будівництво» відремонтовано стадіон «Локомотив» у Ковелі.

Відновлення об’єкту проходила в три етапи. В рамках першого – будівельники відремонтували підтрибунні приміщення та будівлю, де розташований культурний центр, а у рамках другого – облаштували благоустрій території.

Упродовж останньої доби в Камінь-Каширському районі зареєстровано 24 нових випадки коронавірусної інфекції, зокрема:

Рішення Російської Федерації про визнання терористичних утворень, що діють на тимчасово окупованих територіях Донецької та Луганської областей, є ще одним проявом агресії проти України і вимагає негайної відповіді наших партнерів, зокрема запровадження жорстких санкцій. На цьому наголосив Президент Володимир Зеленський під час спілкування з представниками ЗМІ за результатами переговорів з Президентом Естонської Республіки Аларом Карісом у Києві.

«Це – новий акт агресії проти України, який потребує негайної й рішучої реакції з боку міжнародних партнерів, міжнародної спільноти. Вважаємо, що цим рішенням РФ створює юридичні підґрунтя для подальшої збройної агресії проти держави Україна», – наголосив Володимир Зеленський.

Своїми рішеннями щодо визнання «незалежності» окупованих районів Донецької та Луганської областей Росія порушує суверенітет і територіальну цілісність України та легалізує свої війська на Донбасі, які перебували там з 2014 року. Про це заявив Президент Володимир Зеленський у зверненні за підсумками засідання РНБО.

«Україна однозначно кваліфікує останні дії Російської Федерації як порушення суверенітету й територіальної цілісності нашої держави. Вся відповідальність за наслідки у зв'язку зі згаданими рішеннями покладається на політичне керівництво Росії», – наголосив Глава держави.

Президент Володимир Зеленський провів термінове засідання Ради національної безпеки і оборони, на якому було заслухано представників сектору безпеки і оборони стосовно ситуації в Україні та на її державних кордонах.

Як повідомив секретар РНБО Олексій Данілов на брифінгу за результатами засідання, члени Ради національної безпеки і оборони також заслухали Генерального прокурора Ірину Венедіктову.

Розробка: Відділ інформаційних технологій
апарату Волинської облдержадміністрації
Інформаційне наповнення:
Камінь-Каширська районна державна адміністрація
Усі права на матеріали, розміщені на цьому сайті, належать Камінь-Каширській райдержадміністрації.
Адреса: 44500, м. Камінь-Каширський, вул. Воля, 2, т/ф. 50486, т. 23332, E-mail: info@kamadm.gov.ua
© 2014 kamadmin.gov.ua