20 квітня 2024 ОФІЦІЙНИЙ ВЕБ-САЙТ

АРХІВ НОВИН

« Лютий 2022 »
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28            

Фільтрувати матеріали за датою: Вівторок, 15 лютого 2022

Своїм Указом від 14 лютого 2022 року Президент України Володимир Зеленський оголосив 16 лютого Днем єднання. У документі йдеться, що цей день відзначається для посилення консолідації українців, зміцнення їхньої стійкості на тлі зростання гібридних загроз, пропагандистського та морально-психологічного тиску на суспільну свідомість.

В Україні прискорюють темпи розгортання військового компоненту системи територіальної оборони (ТрО).

У межах територіальної оборони України збираються створити 150 батальйонів із бійцями, за кожним із яких мають намір закріпити зброю.

Як записатися в територіальну оборону, куди звертатись і що потрібно для того, щоб підписати контракт – у матеріалі.

Сьогодні, 15 лютого, у районному центрі відбулися тематичні заходи, присвячені Дню вшанування учасників бойових дій на території інших держав і 33-й річниці виведення військ із Республіки Афганістан.

Аби віддати повагу та вдячність героїчним подвигам земляків, біля пам’ятного знаку воїнам-афганцям зібралися ветерани війни в Афганістані, керівництво району та міста, громадськість. До участі у заходах долучилися голова райдержадміністрації Ольга Ващук, голова районної ради Віктор Сус і міський голова Віктор Пась.

Упродовж останньої доби в Камінь-Каширському районі зареєстровано 70 нових випадків коронавірусної інфекції, зокрема:

Вівторок, 15 лютого 2022 10:53

Безбар'єрна історія 6. Планета Кіно

Шосте відео серії сюжетів «Безбар’єрні історії, які надихають» розповість про те, що індустрія розваг теж може бути безбар'єрною, якщо власники сповідують цінності інклюзії та різноманіття.

Щороку 15 лютого ми вшановуємо тих, хто здійснював миротворчу місію на території інших держав, проявивши стійкість, мужність і відвагу. Саме в цей день 1989-го закінчилася масштабна за своїми втратами та довготривала війна в Афганістані, яка стала невиліковною раною в душах і серцях багатьох українських родин.

Нічим не зміряти глибину людських трагедій, психологічних потрясінь, що спіткали наших земляків. Вони пройшли тяжкі військові будні та складний життєвий шлях.

Великий народе великої країни!

Звертаюся до вас у цей напружений момент.

Перед нашою державою постали серйозні зовнішні та внутрішні виклики, які вимагають від мене й кожного з нас відповідальності, впевненості та конкретних дій.

Нас лякають великою війною та вкотре призначають дату воєнного вторгнення. Це вже не вперше.

Як оформити статус податкового резидента, довідку про відсутність заборгованості чи зареєструвати книгу обліку розрахункових операцій без зайвого клопоту, розповість Гід з державних послуг. 

Для вашої зручності підготували добірку фінансових держпослуг для бізнесу: 

Розробка: Відділ інформаційних технологій
апарату Волинської облдержадміністрації
Інформаційне наповнення:
Камінь-Каширська районна державна адміністрація
Усі права на матеріали, розміщені на цьому сайті, належать Камінь-Каширській райдержадміністрації.
Адреса: 44500, м. Камінь-Каширський, вул. Воля, 2, т/ф. 50486, т. 23332, E-mail: info@kamadm.gov.ua
© 2014 kamadmin.gov.ua