18 квітня 2024 ОФІЦІЙНИЙ ВЕБ-САЙТ

АРХІВ НОВИН

« Лютий 2022 »
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28            

Головна>Публічні закупівлі>Прозорість і підзвітність>Фільтрувати матеріали за датою: Понеділок, 28 лютого 2022
Фільтрувати матеріали за датою: Понеділок, 28 лютого 2022

Героїчний народе України.

Іде п’ятий день нашої визвольної війни проти російських загарбників.

Весь український народ постав на боротьбу. Поки наші війська мужньо захищають українську землю від навали окупантів, цивільні українці та українська держава почали працювати в режимі «все для фронту – все для перемоги».

Президент Володимир Зеленський підписав заявку на членство України у Європейському Союзі.

Також разом із Головою Верховної Ради Русланом Стефанчуком і Прем'єр-міністром Денисом Шмигалем було підписано Спільну заяву.

У документах ідеться про те, що Україна поважає цінності, закріплені у статті 2 Договору про Європейський Союз, і має честь подати заявку на членство відповідно до статті 49 цього Договору.

Понеділок, 28 лютого 2022 16:36

Звернення МОЗ до працівників аптек

Сьогодні ми живемо у стані війни, і кожен має виконувати свою важливу місію. На працівників системи охорони здоров'я покладене відповідальне завдання — від вас залежить, чи отримають українці життєво важливі для них ліки. Від вас залежить, чи буде в аптечці жарознижувальні та протиалергійні препарати, чи отримають пацієнти інсулін.

Зараз немає жодних обмежень у роботі аптек. Вони можуть не працювати лише у тому разі, якщо їхні працівники відмовилися виходити на роботу. МОЗ закликає власників та працівників аптек брати приклад з наших медиків, які на передовій під кулями рятують поранених.

Україна звертається до Європейського Союзу щодо невідкладного приєднання до ЄС за новою спеціальною процедурою. Про це заявив Президент Володимир Зеленський у зверненні.

«Європейці усвідомлюють, що наші солдати борються за нашу державу, а отже, і за всю Європу. За мир для всіх європейських країн, за життя дітей, за рівноправність, за демократію. І це дає нам повне право зробити таке. Ми звертаємося до Європейського Союзу щодо невідкладного приєднання України за новою спеціальною процедурою», – наголосив Глава держави.

Сьогоднішня ніч пройшла спокійно та без повітряних тривог. Кордони в області не порушені.

Ми продовжуємо працювати над забезпеченням життєдіяльності Волині у воєнний час та укріплювати оборону.

Ніхто не покинув свого робочого місця. Волинь як ніколи об’єднана і готова до захисту своїх територій.

Бажаю здоров'я, українські герої! П'ята доба повномасштабної війни Росії проти народу України. Стоїмо міцно. Ми пережили за цей час стільки, скільки іншим народам може не випасти й за десятки років. Нам довго говорили, що українці в чомусь не такі. В чомусь неправильні. Що мають десятиліттями виконувати так звані «домашні завдання». Через це ми часто не помічали, на що ми з вами реально здатні. А от зараз проявили себе на повну. І це надихає. Кожного. Кожну.

Волиняни! Повідомляйте представників силових та правоохоронних структур про самостійно встановлені контрольно-пропускні пункти.

П’яту добу на Волині спостерігається патріотичне піднесення усіх свідомих громадян. Люди вийшли з домівок та власними спільними силами облаштували оборонні блок-пости біля своїх населених пунктів.

Українська делегація прибула в район українсько-білоруського кордону для участі в переговорах з представниками Російської Федерації.

До складу делегації увійшли: голова фракції «Слуга Народу» Давид Арахамія, міністр оборони України Олексій Резніков, радник керівника Офісу Президента Михайло Подоляк, перший заступник глави делегації України в Тристоронній контактній групі Андрій Костін, народний депутат Рустем Умєров та заступник міністра закордонних справ України Микола Точицький.

Ключове питання перемовин – негайне припинення вогню та відведення військ із території України.

Розробка: Відділ інформаційних технологій
апарату Волинської облдержадміністрації
Інформаційне наповнення:
Камінь-Каширська районна державна адміністрація
Усі права на матеріали, розміщені на цьому сайті, належать Камінь-Каширській райдержадміністрації.
Адреса: 44500, м. Камінь-Каширський, вул. Воля, 2, т/ф. 50486, т. 23332, E-mail: info@kamadm.gov.ua
© 2014 kamadmin.gov.ua