18 квітня 2024 ОФІЦІЙНИЙ ВЕБ-САЙТ

АРХІВ НОВИН

« Лютий 2022 »
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28            

Головна>Публічні закупівлі>Прозорість і підзвітність>Фільтрувати матеріали за датою: Середа, 23 лютого 2022
Фільтрувати матеріали за датою: Середа, 23 лютого 2022

23 лютого 2022 року засіданням РНБО було прийнято рішення про введення надзвичайного стану в Україні на 30 днів. Відповідне рішення Верховна Рада прийме найближчим часом.

Голова облдержадміністрації Юрій Погуляйко та керівники силових структур області під час брифінгу детально розповіли, що означає режим надзвичайного стану для волинян.

Упродовж останньої доби в Камінь-Каширському районі зареєстровано 19 нових випадків коронавірусної інфекції, зокрема:

Президент України Володимир Зеленський провів засідання Ради національної безпеки і оборони України, під час якого було ухвалено рішення про запровадження надзвичайного стану на всій території України, окрім Донецької та Луганської областей, де триває Операція об’єднаних сил.

Як повідомив секретар РНБО Олексій Данілов на брифінгу за результатами засідання, після підписання відповідного указу Президента про запровадження надзвичайного стану його має затвердити Верховна Рада.

У рамках програми Президента України Володимира Зеленського «Велике будівництво» відроджено історичну пам’ятку національного значення, яка не один рік потребувала відновлення.

У ході реставраційних робіт:

Президент України Володимир Зеленський ініціює програму економічного патріотизму, яка передбачатиме цільову підтримку окремих галузей економіки, зменшення податкового навантаження на підприємців, обмеження перевірок і створення стимулів для залучення коштів населення у бізнес та банківську систему. Про це Глава держави оголосив у зверненні до громадян.

Як зазначив Президент, у той час, коли українські військові захищають країну, інші громадяни мають працювати, вкладати гроші в економіку держави, зокрема й для забезпечення фінансування армії.

Хочете оформити статус багатодітної сім'ї, отримати державну допомогу як одинока мати або прийняти рішення про утворення прийомної сім’ї? Гід з державних послуг підкаже, як це зробити. 

Підготували для вас добірку послуг для багатодітних сімей та таких, що потребують державної підтримки. 

Розробка: Відділ інформаційних технологій
апарату Волинської облдержадміністрації
Інформаційне наповнення:
Камінь-Каширська районна державна адміністрація
Усі права на матеріали, розміщені на цьому сайті, належать Камінь-Каширській райдержадміністрації.
Адреса: 44500, м. Камінь-Каширський, вул. Воля, 2, т/ф. 50486, т. 23332, E-mail: info@kamadm.gov.ua
© 2014 kamadmin.gov.ua