Версія для друку
Неділя, 05 грудня 2021 09:12

Ці люди ніколи не залишаються байдужими до людських проблем і труднощів, – Ольга Ващук

5 грудня – Міжнародний день волонтера. В Україні та у світі сьогодні згадують людей, які свій талант, енергію та завзяття присвячують на благо суспільства. Ці люди ніколи не залишаються байдужими до людських проблем і труднощів, а завше проявлять турботу там, де потрібна допомога.

Найбільш потужний сплеск волонтерства відбувся взимку 2013 – 2014 років під час подій Революції Гідності та продовжує зміцнюватися у ході боротьби за незалежність і територіальну цілісність нашої держави. Впродовж останнього часу цей благородний рух отримав новий виклик – пандемію COVID-19, захист та укріплення державних кордонів. Ваш вклад у всенародну справу – вагомий та цінний, а ваші подвиги – є взірцем для всіх і кожного. Камінь-Каширщина пишається вами!

Спасибі всім волонтерам району за неймовірний імпульс високого добра, людяність, за титанічну працю, яка не знає кордонів. Хай ваше серце завжди переповнюється почуттями, а життєва енергія збагачує життя.

Бажаю вам і вашим родинам міцного здоров’я та оптимізму, сімейного затишку і тепла, миру та злагоди. Нехай ваш кожен шляхетний вчинок спонукає до дії інших.

 

Голова райдержадміністрації Ольга Ващук

Переглядів 757